UVEX Quatro

Přilba UVEX Quatro bílo/černá All-mountain model! Uvex Quattro dodává díky svým vlastnostem obrovský pocit bezpečí. Konstrukce skořepiny Double Inmould přináší dodatečnou ochranu i ze spodní a týlové části helmy. 17 ventilačních otvorů zajišťuje vynikající ventilaci, zatímco zcela nový anatomický IAS systému se dokonale přizpůsobí jakémukoliv tvaru hlavy. Kromě toho lze snadno upravit sklon štítku, který zaručí nerušený výhled. Helma Uvex…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: UVEX Quatro
Výrobce: UVEX
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Přilba UVEX Quatro bílo/černá

All-mountain model! Uvex Quattro dodává díky svým vlastnostem obrovský pocit bezpečí. Konstrukce skořepiny Double Inmould přináší dodatečnou ochranu i ze spodní a týlové části helmy. 17 ventilačních otvorů zajišťuje vynikající ventilaci, zatímco zcela nový anatomický IAS systému se dokonale přizpůsobí jakémukoliv tvaru hlavy. Kromě toho lze snadno upravit sklon štítku, který zaručí nerušený výhled. Helma Uvex Quattro vás hned zaujme rozdílnými barvami štítku a povrchu helmy s aerodynamickým a kompaktním designem.

Ochrana:

  • Konstrukce skořepiny Double Inmould
  • Norma: EN 1078 / TÜV GS / CE

Nastavení:

  • 2 velikosti helmy
  • IAS anatomic systém pro přizpůsobení upnutí helmy na hlavě
  • Přezka Monomatic pro upnutí pod bradou
  • Systém FAS pro nastavení pásků helmy

Komfort:

  • 9 větracích otvorů
  • Snímatelné antialergická vycpávky Vent pads
  • magnetický visor barva litemirror smoke
  • obal na helmu
Helma na kolo s double inmould konstrukcí, 17 větracích otvorů, nastavitelný štítek, síťka proti hmyzu, adaptér na kameru (možnost dokoupení), plug-in LED (možnost dokoupení). Nová Allmoutain Uvex je vhodná pro všechny milovníky cyklistiky, vášnivé mountain bikery, ale i občasné sportovce. Uvex Quatro je díky svému designu vhodná pro muže i pro ženy. Skořepina disponuje celkem 17 větracími otvory, díky kterým se vám nebude potit hlava. V těchto otvorech jsou umístěny síťky zabraňující průletu hmyzu. Jelikož se jedná o moderní helmu, umožňuje připevnění LED na zadní část nebo adaptéru na kameru. ato helma je dodávána ve velikosti - S/M a M/L. Klíčové vlastnosti moderní cyklistické helmy Uvex Quatro White Celkem 17 větracích otvorů pro dokonalou ventilaciAerodynamický tvar s předním kšiltemDesign s originálním bíločerným zbarvenímMožnost připevnění LED na zadní část helmyUvex Quatro disponuje vycpávkami pro přizpůsobení tvaruJednoduché zapnutí a odepnutí helmy pomocí jednoho tlačítkaKval Cyklistická přilba Uvex Quatro s vylepšeným vstřikováním polystyrenu do skořepiny a anatomickým tvarem potěší náročné jezdce v terénu.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.