Trust GXT 168 Haze Illuminated Gaming Mouse

Trust GXT 168 Haze Drátová myš Trust GXT 168 Haze nabízí kvalitní optický senzor s rozlišením až 4000 dpi a nastavitelné RGB podsvícení. Disponuje šesti tlačítky a 170 cm dlouhým kabelem, který je zakončený konektorem USB 2.0. Celou cestu nahoru Mistři nevznikli za jeden den: aby se dostali na vrchol, to trvá hodiny a hodiny praxe. Potřebujete myš, která sedí jako rukavice, abyste zůstali na vrcholu vaší hry. Haze s ergonomickým tvarem se…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Mohlo by vás také zajímat

Myši TRUST Nejlevnější myši

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Trust GXT 168 Haze Illuminated Gaming Mouse
Výrobce: TRUST
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Trust GXT 168 Haze Drátová myš Trust GXT 168 Haze nabízí kvalitní optický senzor s rozlišením až 4000 dpi a nastavitelné RGB podsvícení. Disponuje šesti tlačítky a 170 cm dlouhým kabelem, který je zakončený konektorem USB 2.0. Celou cestu nahoru Mistři nevznikli za jeden den: aby se dostali na vrchol, to trvá hodiny a hodiny praxe. Potřebujete myš, která sedí jako rukavice, abyste zůstali na vrcholu vaší hry. Haze s ergonomickým tvarem se perfektně sedí v dlani. Má hladké kluzné podložky s nízkým třením pro pohodlné hraní po dobu několika hodin. Koneckonců jste jen tak rychlí jako své vlastní reflexy. Připravit se! Vysoce přesný 4 000 DPI optický senzor vám nabízí velkou přesnost a umožňuje sledovat rychlost 60ips, což vede k vynikající přesnosti a rychlosti. Každá hra, kterou hrajete, nebo nepřítel, kterým čelíte; s GXT Haze Gaming Mouse, budete připraveni na to, co přichází. Perfektní tvorba Každý hráč má svou vlastní zbraní volby. Pomocí pokročilého softwaru můžete programovat tlačítka a makra pro perfektní vnitřní nastavení myši. Myš obsahuje 6 programovatelných tlačítek, které umožňují kombinovat řadu akcí do makra s jedním kliknutím. Vytvořte si vlastní speciální kombinace a překvapte své nepřátele. Nebudou vědět, co je zasáhlo! Vlastnosti:

  • Vysoce přesný 4000 DPI optický senzor
  • 6 programovatelných tlačítek
  • Přizpůsobitelné osvětlení RGB
  • Pokročilé programové tlačítka, makra a světla
  • Hladké, klouzavé podložky s nízkým třením
  • Ergonomický tvar
Technické specifikace:
  • Typ myši: optická
  • Počet tlačítek: 6
  • Rozlišení: 4000 dpi
  • Rozhraní: USB
  • Délka kabelu: 1,7 m
  • Rozměry: 130 x 85 x 42 mm
  • Barva: černá
Trust GXT 168 Haze Illuminated (22331), černá

Každý skutečný hráč ví, že k hraní nestačí „pouze“ výkonná mašina, ale stejně tak je potřeba kvalitní příslušenství – monitor, klávesnice a hlavně myš! Proto společnost Trust přichází s modelem GXT 168 Haze Illuminated, který si vás získá nejen agresivním designem, ale hlavně kvalitním hardwarem v čele s mimořádně přesným optickým senzorem s DPI nastavitelným na 250 až 4 000. Myš je se svými 6 tlačítky a programovatelným softwarem ideální pro hraní her typu MMO, MOBA a RTS.

Pro spojení s počítačem využívá, jak zkušení hráči chtějí, spolehlivé USB a kabel o komfortní délce 1,7 metru. Myš je ergonomicky navržená pro pravoruké hráče a nabízí i oblíbené skrolovací tlačítko, které využijete například když relaxujete od her prohlížením webu.

Pro všechny hráče – ty, kteří chtějí dosáhnout úspěchů i ty, jež si chtějí hlavně užívat. Navržena pro vaše úspěchy

Mistrem se nestanete za den a

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.