Tristar PZ-9145

od 1 299 Kč
Multifunkční pánev S přiloženým příslušenstvím snadno rozdělíte pečicí plochu na 4 části. Klíčové vlastnosti: Příkon 1500 W Objem 7,5 l Výška 9 cm S příslušenstvím pro rozdělení plochy na 4 části pro přípravou 4 pokrmů současně Průměr pečící pánve 40 cm Odnímatelný termostat s plynulou regulací teploty Světelná indikace provozu. Nádoba s nepřilnavým povrchem Skleněné víko s výfukem páry Možnost pečení/smažení/dušení/zapékání/vaření Délka kabelu…
Alza.cz
Skladem
1 299 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Tristar PZ-9145
Výrobce: TRISTAR
Minimální cena: 1 299 Kč
Maximální cena: 1 299 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Multifunkční pánev

  • S přiloženým příslušenstvím snadno rozdělíte pečicí plochu na 4 části.
Klíčové vlastnosti:
  • Příkon 1500 W
  • Objem 7,5 l
  • Výška 9 cm
  • S příslušenstvím pro rozdělení plochy na 4 části pro přípravou 4 pokrmů současně
  • Průměr pečící pánve 40 cm
  • Odnímatelný termostat s plynulou regulací teploty
  • Světelná indikace provozu.
  • Nádoba s nepřilnavým povrchem
  • Skleněné víko s výfukem páry
  • Možnost pečení/smažení/dušení/zapékání/vaření
  • Délka kabelu 1 m
Tristar PZ-9145

Hledáte univerzálního pomocníka do kuchyně, který vám pomůže péct i smažit? Elektrická pánev dokáže snadno nahradit troubu i varnou desku. Rychle v ní připravíte pokrm, ušetří vám finance a snadno se ovládá. Multifunkční pánev Tristar PZ-9145 vám bude skvěle sloužit například na chatě či chalupě, kterou nemáte vybavenu klasickým sporákem. Přívodní kabel o délce 1 m snadno dosáhne k nejbližší zásuvce a s hmotností 4 kg ji snadno vezmete s sebou všude tam, kde ji budete potřebovat.

Současná příprava 4 pokrmů

Kvalitní pánev je jednou ze záruk skvělého kulinářského výsledku. Neuděláte chybu pokud se spolehnete na pánev Tristar. Je opatřena nepřilnavým povrchem, na kterém bez připalování můžete připravovat jakékoliv jídlo. Smažte řízky, vařte brambory, zapékejte těstoviny, to vše a ještě více zvládne pánev připravit a navíc si nebudete dělat velkou hlavu s údržbou povrchu. V příslušenství naleznete rozdělovač pomocí kterého lze vnitřní pečicí plochu rozdělit na 4 samostatné části. Můžete tak připravovat až 4 pokrmy najednou v jedné pánvi.

Pohostíte celou rodinu

Průměr pečící pánve dosahuje činní 40 cm a lze v něm přichystat jídlo až do objemu 7,5 litrů. Pohostit tak můžete celou vaši rodinu či návštěvu i na chatě, kde nemáte sporák. Výška pánve dosahuje 9 cm, což je dostatečné i pro přípravu šťavnaté drůbeže nebo zapékání brambor. Pánev je vybavena odnímatelným termostatem pomocí kterého lze regulovat teplotu až do maximálního výkonu 1 500 W. s plynulou regulací teploty. Provoz je indikován světelnou kontrolkou. Proces přípravy jídla ještě více urychlí skleněné víko s vysokou tepelnou odolností opatřené výfukem páry.

Elektrická pánev Tristar PZ 9145, Ø 40 cm Elektrická pánev Tristar PZ 9145 vyrobená z robustního kovu potaženého kvalitní nepřipékavou úpravou na bázi teflonu. Objem pánve 7,5 litrů je dostatečný na přípravu jídla pro celou rodinu. Elektrická pánev má odnímatelný přívodní kabel s nastavitelným termostatem do max. teploty 250 °C. Součástí pánve je přepážka, kterou je možné rozdělit pánev na čtyři části a připravovat tak zároveň čtyři pokrmy současně. Pánev lze využít k udržení teploty již hotových pokrmů. elektrická pečicí pánev průměr 40 cm, objem 7,5 l odnímatelný přívodní kabelnastavitelný termostat, max. teplota 250 °C nepřilnavá vrstva na bázi teflonuintegrované rukojetioddělovač pro možnost vaření čtyř jídel skleněné v

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.