Trenér Agility žebřík Hoop proskakovačka 20x

Agility obruče pro kondiční přípravu sportovců. Nápaditější, barevnější varianta agility žebříku. Pomocí 20 kruhů a 25 spojek si vytvoříte trať přesně podle svých potřeb a požadované obtížnosti. Kruhy jsou vyrobené z odolného polypropylenu, mají vnější průměr 39 cm, šířku 2 cm a tloušťku 0,5 cm, jeden kruh váží 75 g a celý set pak 1,8 kg. Agility obruče Hoop jsou zabalené do síťované tašky s rychlým stahováním pro snadnou a pohodlnou přepravu a…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Trenér Agility žebřík Hoop proskakovačka 20x
Výrobce: Trenér
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Agility obruče pro kondiční přípravu sportovců. Nápaditější, barevnější varianta agility žebříku. Pomocí 20 kruhů a 25 spojek si vytvoříte trať přesně podle svých potřeb a požadované obtížnosti. Kruhy jsou vyrobené z odolného polypropylenu, mají vnější průměr 39 cm, šířku 2 cm a tloušťku 0,5 cm, jeden kruh váží 75 g a celý set pak 1,8 kg. Agility obruče Hoop jsou zabalené do síťované tašky s rychlým stahováním pro snadnou a pohodlnou přepravu a uskladnění po tréninku.

Parametry:celní sazebník:95069190země původu:Indie

Agility obruče pro kondiční přípravu sportovců. Nápaditější varianta agility žebříku. Pomocí 20 kruhů a 25 spojek si vytvoříte trať přesně podle svých potřeb a požadované obtížnosti.

  • Materiál: Polyamid 
  • Barva: mix barev 
  • Hmotnost: 1,75 kg 
  • Průměr: 40 cm 
  • Počet kusů: 20x kruh 
  • Příslušenství: 25x spojka

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.