Toyota Super Jeans J17 black černý

Toyota J17B Super Jeans, černá Pořiďte si šicí stroj Super Jeans J17R od společnosti Toyota a tvořte oděvy svých snů. Praktického pomocníka jistě ocení (nejen) každá žena v domácnosti – vždyť neustále je třeba něco sešít nebo upravit. Skvělé zpracování Tento šicí stroj v poutavém černém designu vám nabídne až sedmnáct různých druhů stehů. Vyznačuje se vysoce odolnou kovovou konstrukcí, ale i přesto váží pouhých 5,6 kilo, takže manipulace s ním…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Toyota Super Jeans J17 black černý
Výrobce: TOYOTA
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Toyota J17B Super Jeans, černá

Pořiďte si šicí stroj Super Jeans J17R od společnosti Toyota a tvořte oděvy svých snů. Praktického pomocníka jistě ocení (nejen) každá žena v domácnosti – vždyť neustále je třeba něco sešít nebo upravit.

Skvělé zpracování

Tento šicí stroj v poutavém černém designu vám nabídne až sedmnáct různých druhů stehů. Vyznačuje se vysoce odolnou kovovou konstrukcí, ale i přesto váží pouhých 5,6 kilo, takže manipulace s ním je velmi snadná. Chod zařízení je velmi tichý a výrazně eliminuje nepříjemné vibrace.

Zvládne cokoliv

Stroj prošije i tvrdou džínovinu a poradí si s až dvanácti vrstvami látky. Zařízení nabízí dva nejpoužívanější pružné stehy, můžete tak bez problému šít i pružné látky, které vyžadují pevý šev, jako například plavky nebo sportovní oblečení. 

Příslušenství:
  • 1× standardní patka
  • 1× klouzavá patka
  • 1× zpětná patka
  • 1× cikcak patka
  • 1× zipová patka
  • 1× patka pro knoflíkovou dírku
  • 1× sada náhradních jehel (kuličková, standardní, jeans jehly)
  • 1× podložka pod špulku nitě
  • 2× náhradní cívka
  • 1× šroubovací jehelní deska
  • 1× párátko
Splňte si své sny a šijte vše, co vás napadne!

 

  Obrázkové instrukce

Do horního panelu šicího stroje je vestavěný obrázkový návod k obsluze. Budete ho mít stále po ruce a nikam se vám neztratí. Je velmi přehledný a výrazně vám ulehčí orientaci v běžných pracovních postupech.

  Jednoduché ovládání

Mechanické otočné kolečko vám nabídne sedmnáct různých programů šití. Vybrat si můžete ze 13 užitkových stehů pro běžnou práci, 2 pružných stehů pro úpravu plavek nebo jiného elastického oblečení a 2 dekorativních stehů pro designové vylepšení oděvů.

  Široká nabídka příslušenství

Kromě šicího stroje najdete v balení velké množství příslušenství, které se vám jistě bude hodit. Najdete například navlékač nitě, zipové patky, sadu několika jehel, podložku pod špulku nitě, náhradní cívku a další praktické věci.

  Poradí si i s pevnou látkou

Stroj nebude mít problém prošít ani velmi pevnou látku jako je džínovina. Kluzná přítlačná patka zajistí, že prošije až 12 vrstev látky. Trojitý přímý pružný steh vám vytvoří velmi pevné švy. A pro pružné sešívání a obrubování využijte jednostranného overlockového stehu.

TOYOTA SUPER JEANS STRETCH SERIES – SUPER J17 Nová varianta jednoho z nejúspěšnějších typů šicích strojů TOYOTA řady JEANS. Typová řada těchto strojů se na trhu stala proslulou svoji silou, robustností, trvanlivostí kovové konstrukce a schopností prošít až 12 vrstev látky i tak těžké, jako je džínsovina. Dnes vám představujeme dva zcela nové typy této oceňované řady a to v provedení SUPER JEANS STRETCH SERIES. Nový šicí stroj technicky vychází z předchozích typů TOYOTA JEANS, používá velmi pevnou a přitom extrémně lehkou ocelovou konstrukci nového typu, snižující váhu stroje na pouhých

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.