TomTom Start 42 Regional CE LIFETIME mapy

TomTom START 42 Regional CEE, LIFETIME mapy Navigační zařízení TomTom START 42 poskytuje základní navigaci a doživotní záruku aktualizace map zdarma. Vyhledávání cílů probíhá jednoduše z nabídky Vyhledat nebo stisknutím bodu na mapě. Dokonalé navádění jízdními pruhy vám pomůže připravit se na výjezdy a křižovatky tím, že vám jasně ukáže správný jízdní pruh pro naplánovanou trasu. 4,3palcový dotykový displej. Doživotní mapy (Střední a východní…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: TomTom Start 42 Regional CE LIFETIME mapy
Výrobce: TOMTOM
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

TomTom START 42 Regional CEE, LIFETIME mapy Navigační zařízení TomTom START 42 poskytuje základní navigaci a doživotní záruku aktualizace map zdarma. Vyhledávání cílů probíhá jednoduše z nabídky Vyhledat nebo stisknutím bodu na mapě. Dokonalé navádění jízdními pruhy vám pomůže připravit se na výjezdy a křižovatky tím, že vám jasně ukáže správný jízdní pruh pro naplánovanou trasu. 4,3palcový dotykový displej. Doživotní mapy (Střední a východní Evropa - 28 zemí) Připojením navigačního zařízení k počítači si ověřte, zda máte opravdu aktuální mapy. Nové mapy vydáváme sezónně - součástí jsou změny na silnicích a revidované rychlostní limity. Získejte tyto aktualizace zdarma, na dobu životnosti zařízení. Služba Rychlostní radary na 3 měsíce Vylepšená upozornění na zařízení TomTom START vám řeknou, kdy se blížíte k rychlostnímu radaru, a připomenou vám požadovaný rychlostní limit. Aktualizovaná umístění radarů si můžete stahovat po 3 měsíce, bez příplatků, pravidelným připojováním k počítači. Dokonalé navádění jízdními pruhy Vaše navigační zařízení vám pomůže připravit se na výjezdy a křižovatky tím, že vám jasně ukáže správný jízdní pruh pro naplánovanou trasu. Nikdy proto nepřejedete odbočku a nebudete muset náhle přejíždět z pruhu do pruhu. Bezplatné aktualizace softwaru Naše navigační zařízení se neustále vyvíjejí. Pravidelným připojením zařízení TomTom START k počítači si můžete zdarma stáhnout naše aktualizace softwaru. Získáte nové navigační funkce, lepší výkon a navíc možnosti přizpůsobení. Během pár minut. TECHNICKÁ SPECIFIKACE:

  • Typ obrazovky: Rezistivní dotykový displej - 11 cm (4.3 palců)
  • Rozlišení obrazovky: 480 x 272 pixelů, 128 ppi
  • Výdrž baterie: Až 1 hodinu
  • Vnitřní paměť: 8 GB
  • Slot na karty SD: microSD
  • Slot USB: micro USB
  • Držák: Jednoduchý oboustranný držák
  • Hmotnost: 167 g
  • Rozměry: 126 x 85 x 23 mm
OBSAH BALENÍ:
  • Navigační zařízení START 42
  • Jednoduchý oboustranný držák
  • Nabíječka do auta a kabel USB pro počítač
  • Dokumentace
Pokrytí mapy Podrobné pokrytí: Albánie 71% Andorra Belgie Bulharsko 75% Chorvatsko Dánsko Estonsko Finsko Francie Gibraltar Irsko Island Itálie Kypr 58% Lichtenštejnsko Litva Lotyšsko Lucembursko Madeira Malta Maďarsko Moldavsko 43% Monako Nizozemsko Norsko Německo Polsko Portugalsko Rakousko Rumunsko 98% Rusko 75% San Marino Slovensko Slovinsko Spojené království (včetně Normanských ostrovů) Srbsko Turecko 92% Ukrajina 45% Vatikán Černá Hora Česká republika Řecko Španělsko (včetně Kanárských ostrovů) Švédsko Švýcarsko Spojovací komunikace / venkov Bosna a Hercegovina Makedonská republika Pokrytí služby Rychlostní radary Dostupné pro:

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.