Tommee Tippee izolační obal na lahve C2N, 2ks

od 338 Kč
Obal na kojenecké láhve prodlouží dobu teploty potravy v láhvi. Izolační obaly na láhve, vhodné pro řadu Tommee Tippee CN2, prodlouží dobu teploty potravy v láhvi pro vaše nejmenší.Cestujete s malým dítětem nebo jen často chodíte na procházky? Máme pro vás skvělého pomocníka! Izolační obaly na láhve, vhodné pro řadu Tommee Tippee CN2, prodlouží dobu teploty potravy v láhvi pro vaše nejmenší. Každá maminka ví, že správná teplota potravy pro…
Kojenecke-obleceni.eu
5 dní
441 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Tommee Tippee izolační obal na lahve C2N, 2ks
Výrobce: Tommee Tippee
Minimální cena: 338 Kč
Maximální cena: 620 Kč
Ušetříte až: 282 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Obal na kojenecké láhve prodlouží dobu teploty potravy v láhvi. Izolační obaly na láhve, vhodné pro řadu Tommee Tippee CN2, prodlouží dobu teploty potravy v láhvi pro vaše nejmenší.Cestujete s malým dítětem nebo jen často chodíte na procházky? Máme pro vás skvělého pomocníka! Izolační obaly na láhve, vhodné pro řadu Tommee Tippee CN2, prodlouží dobu teploty potravy v láhvi pro vaše nejmenší. Každá maminka ví, že správná teplota potravy pro děťátko je základem jeho zdravého stravování. Dítě obdrží potravu v obvyklé teplotě a bude spokojené. Vyzkoušejte praktické izolační obaly na láhve, které vám ušetří mnoho starostí. Pozor výhodné - 2 kusy v balení! Balení obsahuje: 2 ks izolačních obalůZapínání:ZipBarva:AntracitTommee Tippee Izolační obal na lahve C2N, 2ks, Izolační obaly na láhve jsou ideální pro kojenecké láhve Tommee Tippee Closer To Nature. Obal prodlouží dobu, po kterou tekutina v láhvi zůstane dle potřeby teplá nebo studená. Pozor výhodné - 2 kusy v balení! 2 kusy v balení! Izolační obaly na láhve jsou ideální pro kojenecké láhve Tommee Tippee Closer To Nature. Obal prodlouží dobu, po kterou tekutina v láhvi zůstane dle potřeby teplá nebo studená. Praktické, pevné poutko se suchým zipem umožňí připevnění na kočárek, autosedačku nebo přebalovací tašku. Ideální na cesty i běžné procházky. Pozor výhodné - 2 kusy v balení! Druh: obaly Doporučený věk: nemá Antikoliková láhev: NE Materiál: textilie Izolační obaly na láhve, vhodné pro řadu Tommee Tippee CN2. Obal prodlouží dobu teploty potravy v láhvi. Výborné na cesty i běžné procházky. Pozor výhodné - 2 kusy v balení ! Rozměry výrobku: Hmotnost (kg): Výška (cm): Šířka (cm): Hloubka (cm): Rozměry balení: Hmotnost (kg): 0.240 Výška (cm): 21.50 Šířka (cm): 14.00 Hloubka (cm): 10.60 EAN: 5010415312938 Záruční doba: 24 měsíců Izolační obal na láhve je vhodný pro řadu Tommee Tippee CN2, prodlouží dobu teploty potravy v láhvi.

Tommee Tippee Izolační obal na lahve C2N 2ks

Izolační obal na lahve řady Tomme Tippee Closer To Nature prodlužuje dobu teploty připravených tekutin či příkrmů v láhvi. Dobře se přenáší, je vybaven ouškem na suchý zip. Výborný pomocník na cesty.

Pořiďte si k lahvím Tommee Tippee i ochranný izolační obal!

Vhodné pro děti od narození Materïál: nylon, polyester, EVA, neželezný kov (zip) Zapínání: zip Počet obalů: 2 ks Rozměry: 17 x 11 cm Rozměry balení: 21,5 x 14 x 11 cm

Lehký, kompaktní a pohodlný termoobal na láhev Tommee Tippee je ideální na procházky, jelikož jej lze připnout k rukojeti kočárku díky úchytu na suchý zip. Má dokonalé termoregulační vlastnosti a uchovává pokrmy teplé či studené dle potřeby. Je určen pro láhve Closer to Nature. Balení obsahuje 2 termoobaly. Vnitřní průměr cca 8 cm, výška cca 14 cm.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.