TLAMA games Nidavellir

od 889 Kč
Na Nidavellir, říše trpaslíků, se zanedlouho snese hněv draka Fafnira. Coby Elvalandy, velevážené členy trpasličí rady, vás král pověřil posláním. Projděte každou krčmu v zemi, najměte nejzručnější trpaslíky, povolejte nejslavnější hrdiny a sestavte nejstatečnější vojsko, s jehož pomocí jednou provždy skoncujete s odvěkým nepřítelem trpaslíků!  V každém kole hry Nidavellir budou hráči nabízet své zlaťáky v krčmách. V pořadí od nejvyšší nabídky…
Tlamagames.com
Skladem
899 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: TLAMA games Nidavellir
Výrobce: TLAMA games
Minimální cena: 889 Kč
Maximální cena: 1 044 Kč
Ušetříte až: 155 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Rok vydání:
Soubor her:
Ne
Elektrické hry:
Ne
Deskové hry:
Ano
Retro hry:
Ne

Popis produktu

Na Nidavellir, říše trpaslíků, se zanedlouho snese hněv draka Fafnira. Coby Elvalandy, velevážené členy trpasličí rady, vás král pověřil posláním. Projděte každou krčmu v zemi, najměte nejzručnější trpaslíky, povolejte nejslavnější hrdiny a sestavte nejstatečnější vojsko, s jehož pomocí jednou provždy skoncujete s odvěkým nepřítelem trpaslíků! 

V každém kole hry Nidavellir budou hráči nabízet své zlaťáky v krčmách. V pořadí od nejvyšší nabídky po nejnižší pak v každé krčmě najmou trpaslíky a přidají je do svých armád. Trpaslíci mají různá povolání, najdou se mezi nimi kováři, lovci, válečníci, průzkumníci či horníci, a každé povolání se boduje jiným způsobem. Pokud navíc najmete ty správné trpaslíky, přidá se k vám některý z mocných hrdinů. Předností hry je mimo jiné neotřelý systém „zlepšování mincí“, jehož prostřednictvím získáte hodnotnější zlaťáky, díky kterým budete moci přeplatit ostatní Elvalandy!

Hra je určena pro 2-5 hráčů od 10 let.Pravidla jsou v češtině a angličtině. Herní materiál je jazykově nezávislý. 

Hra obsahuje:- 118 karet (54 × 80mm) - 3 štíty krčem - 5 desky Elvalandů - 3 destičky výměn drahokamů - 6 drahokamů - 60 zlaťáků- 1 královská pokladnice - 4 stojany na karty - 1 bodovací bloček- pravidla

Pravidla ke stažení: 

Nidavellir česká pravidla

Poznámka o vydání: Jde o anglickou verzi s plnohodnoutnou češtinou navíc. Krabice je původní anglická. Na dně krabice je pod folií samolepka v češtině. Hra obsahuje anglická a česká pravidla.

Upoutávka:

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.