TOP 32
The Bluebeards Revenge Bluebeards Revenge Classic Blend olej na vousy 50 ml

od 275 Kč
Olej na vousy a bradu pro pány, parfemovaný, účinky: změkčení . Pro muže jsou vousy symbolem, kterým vyjadřuje svůj styl, osobnost a rozpoložení. Z toho důvodu se o ně přepečlivě starají. K správné péči o mužské vousy patří i jejich olejování. Olej na vousy BLUEBEARDS REVENGE Classic Blend stačí odměřit a potom jemně vmasírovat do vousů. Vousy budou jemné a změkčené, stejně tak jako pokožka pod nimi, která zůstane vláčná a hydratovaná. Olej…
Amirashop.cz
Za dopravu 75 Kč Skladem
275 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: The Bluebeards Revenge Bluebeards Revenge Classic Blend olej na vousy 50 ml
Výrobce: The Bluebeards Revenge
Minimální cena: 275 Kč
Maximální cena: 279 Kč
Ušetříte až: 4 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Olej na vousy a bradu pro pány, parfemovaný, účinky: změkčení . Pro muže jsou vousy symbolem, kterým vyjadřuje svůj styl, osobnost a rozpoložení. Z toho důvodu se o ně přepečlivě starají. K správné péči o mužské vousy patří i jejich olejování. Olej na vousy BLUEBEARDS REVENGE Classic Blend stačí odměřit a potom jemně vmasírovat do vousů. Vousy budou jemné a změkčené, stejně tak jako pokožka pod nimi, která zůstane vláčná a hydratovaná. Olej zaujme příjemnou vůní a také snadnou aplikací. Zásadní plusy oleje na vousy BLUEBEARDS REVENGE Classic Blendolej vyživuje a hydratuje vousypokožka pod vousy zůstává i po použití oleje vláčná a zdravávousy ošetřené olejem Bluebeards zůstanou hydratované a jemné celý denolej stačí odměřit a vmasírovat do vousů olej se vyznačuje příjemnou vůníSložení:olej z vinné révy, olivový olej, slunečnicový olej, parfém.

Informace o oleji na vousy Bluebeards Revenge Classic Blend

Bluebeards Revenge Classic Blend Beard Oil kombinuje jedinečnou směs čerstvých vonných olejů a mužné vůně. Vaše nezkrotné vousy vyhladí, hydratuje a chrání a hydratuje i pokožku pod vousy. Objem 50 ml.

Jaké má olej složení?

Vitis vinifera (grape) seed oil, olea europae (olive) fruit oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, parfum, tocopherol (vitamin e), linalool, butylphenyl methylpropional, limonene, alpha-isomethyl ionone, benzyl salicylate, geraniol, citral.

Jak se olej aplikuje?

Jednoduše rozetři pár kapek oleje, které pak vmasíruj do svého plnovousu. Pro lepší efekt můžeš použít hřeben nebo kartáč na vousy.

Velmi pečlivě sestavená směs olejů, která je určená pro profesionální úpravu vousů. Nezanechává pocit mastnoty a lepivosti, rehydratuje pokožku. Objem: 50 ml.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.