Tescoma Forma na dort rozkládací čtvercová

od 429 Kč
Tescoma Forma na dort rozkládací čtvercová Delícia 24x24 cm nakupujte v sekci Formy, formičky, vykrajovátka, zdobičky. Další Vaření a pečení značky Tescoma nakupujte výhodně na lypo.cz. Forma Tescoma na dort rozkládací čtvercová DELÍCIA 24x24 cm je vynikající pro pečení Vašich oblíbených sladkých i slaných pokrmů. Je opatřena vysoce odolným antiadhezním povlakem, který zabraňuje připalování, což ocení každá hospodyňka. Záruka: 3 roky Návod …
Odkulinare.cz
Za dopravu 59 Kč Skladem
429 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Tescoma Forma na dort rozkládací čtvercová
Výrobce: TESCOMA
Minimální cena: 429 Kč
Maximální cena: 579 Kč
Ušetříte až: 150 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Tescoma Forma na dort rozkládací čtvercová Delícia 24x24 cm nakupujte v sekci Formy, formičky, vykrajovátka, zdobičky. Další Vaření a pečení značky Tescoma nakupujte výhodně na lypo.cz.

Forma Tescoma na dort rozkládací čtvercová DELÍCIA 24x24 cm je vynikající pro pečení Vašich oblíbených sladkých i slaných pokrmů. Je opatřena vysoce odolným antiadhezním povlakem, který zabraňuje připalování, což ocení každá hospodyňka.

Záruka: 3 roky

Návod

Doporučení a údržba:

  • Novou formu důkladně umyjte a osušte, vnitřní strany potřete před každým použitím tenkou vrstvou pokrmového tuku nebo másla, případně vysypte moukou.
  • Nepoužívejte nářadí s kovovým zakončením, nikdy nekrájejte přímo ve formě!
  • Prázdné formy nepřehřívejte!
  • Myjte až po úplném vychladnutí běžnými čisticími prostředky, vyhněte se drátěnkám a pískům, v případě silného znečištění nechte odmočit. Vhodné do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby.
  • Vhodné do myčky, pro trvalé zachování dokonalé funkce a vzhledu mytí v myčce omezte nebo vylučte.

Formy DELICIA jsou vynikající pro pečení sladkých i slaných pokrmů. Jsou opatřeny vysoce odolným antiadhezním povlakem, který zabraňuje připalování.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.