Tescoma DELÍCIA DECO Dekorační nářadí

Líbí se vám kočičkový dort? Mňau! Všechny detaily, ozdobné bordury, cihlový vzor, zdobená komoda, čalounění, hravá koťata i myška byly vytvořeny s pomocí šikovných dlátek a špachtliček. Šest kousků dekoračního nářadí s oboustrannými koncovkami pro modelování i těch nejjemnějších detailů je srovnáno v praktické krabičce s průhledným víčkem. Vynikající pro přípravu originálních cukrářských ozdob a stylové dekorování dortů a moučníků potahovaných…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Tescoma DELÍCIA DECO Dekorační nářadí
Výrobce: TESCOMA
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Líbí se vám kočičkový dort? Mňau! Všechny detaily, ozdobné bordury, cihlový vzor, zdobená komoda, čalounění, hravá koťata i myška byly vytvořeny s pomocí šikovných dlátek a špachtliček. Šest kousků dekoračního nářadí s oboustrannými koncovkami pro modelování i těch nejjemnějších detailů je srovnáno v praktické krabičce s průhledným víčkem.

Vynikající pro přípravu originálních cukrářských ozdob a stylové dekorování dortů a moučníků potahovaných marcipánem nebo cukrářskými hmotami. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu. Nářadí je vhodné do myčky, pouzdro v myčce nemyjte.

Sada obsahuje:

- malý kulatý hrot a velký kulatý hrot- malou mušli a velkou mušli- široké dlátko s jemnými zoubky a široké dlátko s většími zoubky- špičku a tupý hrot- dlátko půlkulaté a dlátko mělké- pětihran a úzké rovné dlátko

Sada obsahuje 6 kusů modelovacích oboustranných kostic, které jsou určené k modelování a tvarování figurek, květů, aj. z modelovacíh hmot. Délka kostic je  cca 15 - 17 cm. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu. Nářadí je vhodné do myčky, pouzdro v myčce nemyjte. TESCOMA Dekorační nářadí DELÍCIA DECO, 6 ks za nízkou cenu zakoupíte na www.dostal.cz TESCOMA Dekorační nářadí DELÍCIA DECO, 6 ks Vám doručíme až domů nebo do firmy po celé České republice. Nakupujte zboží kvalitní značky TESCOMA u odborníků.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.