Tescoma CLEAN KIT Utěrky do domácnosti

od 122 Kč
Utěrky do domácnosti ze speciálního mikrovlákna s vysokým čisticím a lešticím účinkem. Červená utěrka je vynikající pro suché i mokré čistění kuchyňské linky a úklid obecně. Modrá utěrka pro suché i vlhké čištění a leštění nerezového nádobí, nerezových spotřebičů, skleněných ploch včetně sklokeramických sporáků apod. Žlutá utěrka pro suché čištění obrazovek plochých i klasických televizorů, monitorů počítačů, dotykových displejů, mobilních…
Alza.cz
Skladem
159 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Tescoma CLEAN KIT Utěrky do domácnosti
Výrobce: TESCOMA
Minimální cena: 122 Kč
Maximální cena: 159 Kč
Ušetříte až: 37 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Utěrky do domácnosti ze speciálního mikrovlákna s vysokým čisticím a lešticím účinkem. Červená utěrka je vynikající pro suché i mokré čistění kuchyňské linky a úklid obecně. Modrá utěrka pro suché i vlhké čištění a leštění nerezového nádobí, nerezových spotřebičů, skleněných ploch včetně sklokeramických sporáků apod. Žlutá utěrka pro suché čištění obrazovek plochých i klasických televizorů, monitorů počítačů, dotykových displejů, mobilních telefonů, fotoaparátů apod.

Utěrka na sklenice je vyrobena ze speciálního mikrovlákna s vysokým čisticím a lešticím účinkem. Vynikající pro snadné a rychlé vyleštění umytých vinných sklenic a nápojového skla do vysokého lesku. Multifunkční kuchyňská utěrka opatřená jednou stranou ze speciálního mikrovlákna pro suché i mokré čistění a úklid obecně a druhou stranou s plastovou drátěnkou pro čištění silně znečištěných ploch, např. skleněných či nerezových varných desek a nádobí včetně antiadhezních povlaků apod. Prachová utěrka ze speciálního mikrovlákna s vysokým stíracím účinkem. Vynikající pro čistění všech druhů nábytku a interiéru od prachu a drobných nečistot.

TESCOMA Utěrky do domácnosti CLEAN KIT, souprava 3 ks za nízkou cenu zakoupíte na www.dostal.cz TESCOMA Utěrky do domácnosti CLEAN KIT, souprava 3 ks Vám doručíme až domů nebo do firmy po celé České republice. Nakupujte zboží kvalitní značky TESCOMA u odborníků.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.