TEREZIA COMPANY Terezia KONOPI + Vrba bílá 60 kapslí

KONOPÍ + VRBA BÍLÁ obsahuje pečlivě vybranou odrůdu konopí setého, které má přirozený obsah cenných kanabidiolů, jedná se o bylinu s mimořádným potenciálem. Výrobek je určený pro správnou harmonizaci fyzických i duševních funkcí. Vrba bílá přispívá k optimální relaxaci a uvolnění. Vrba bílá: Normalizuje hormonální produkci Přispívá ke zdravému spánku a optimální relaxaci Konopí seté: přirozený obsah cenného kanabidiolu Složení v 1 kapsli:…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: TEREZIA COMPANY Terezia KONOPI + Vrba bílá 60 kapslí
Výrobce: TEREZIA COMPANY
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

KONOPÍ + VRBA BÍLÁ obsahuje pečlivě vybranou odrůdu konopí setého, které má přirozený obsah cenných kanabidiolů, jedná se o bylinu s mimořádným potenciálem. Výrobek je určený pro správnou harmonizaci fyzických i duševních funkcí. Vrba bílá přispívá k optimální relaxaci a uvolnění.

Vrba bílá:

  • Normalizuje hormonální produkci
  • Přispívá ke zdravému spánku a optimální relaxaci

Konopí seté:

  • přirozený obsah cenného kanabidiolu

Složení v 1 kapsli:

460 mg směsi [konopí seté (Cannabis sativa) 240 mg (konopná mouka, konopný olej, mletá herba), extrakt kůry vrby bílé (Salix alba) 220 mg], kanabidiol 0,145 mg

Přídatné látky:

želatina (kapsle)

Dávkování:

1 kapsle denně před jídlem. Je vhodné i na dlouhodobé užívání. Kapsle se polyká celá a zapíjí vodou, nebo se rozdělí a obsah se nasype do jídla nebo do vody.

Balení:

60 kapslí - dávka na 2 měsíce

Upozornění:

Není vhodné pro děti a mladistvé do 18 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Není náhradou vyvážené a pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte v suchu do 25 C. Kapsli spotřebujte ihned po vyjmutí z blistru. Vhodné pro celiaky. Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Obsahuje salicin.

Přípravek obsahuje pečlivě vybranou odrůdu Konopí setého, které má přirozený obsah cenných kanabidiolů (CBD).

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.