Terezia BIO Reishi 60 kapslí

Přípravek Reishi je vyroben s využitím všech aktivních látek celé houby reishi. Reishi pochází z kontrolovaných pěstíren EU. Využíváme všech aktivních látek celé reishi, které působí ve vzájemné harmonii a dochází tak k synergickému efektu. Nejedná se tedy o extrakt. Reishi (Ganoderma lucidum, Lesklokorka lesklá) (česky) díky pestrému obsahu cenných látek pro lidský organizmus patří mezi nejvzácnější zdraví prospěšné houby. Reishi je v asijských…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Terezia BIO Reishi 60 kapslí
Výrobce: TEREZIA COMPANY
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Použití:
Forma:

Popis produktu

Přípravek Reishi je vyroben s využitím všech aktivních látek celé houby reishi. Reishi pochází z kontrolovaných pěstíren EU. Využíváme všech aktivních látek celé reishi, které působí ve vzájemné harmonii a dochází tak k synergickému efektu. Nejedná se tedy o extrakt.

Reishi (Ganoderma lucidum, Lesklokorka lesklá) (česky) díky pestrému obsahu cenných látek pro lidský organizmus patří mezi nejvzácnější zdraví prospěšné houby. Reishi je v asijských zemích používána již více než 4 000 let. Jako královna hub je považována za významnější než zázvor. Z plodnic a podhoubí reishi bylo izolováno až 50 polysacharidů – glukanů.

Při výrobě přípravku Reishi nebyla použita extrakce, díky které se z některých hub cíleně získávají konkrétní aktivní látky a současně se tím zbavujeme dalších aktivních látek, které houby přirozeně obsahují. Komplex všech látek přirozeně obsažených v reishi má daleko vyšší účinek než jediná látka získaná extrakcí.

Reishi se vyrábí nadstandardní technologií výroby – lyofilizací. Lyofilizace je proces sušení, kde se surovina nejdříve zmrazí a cestou sublimace se odstraní led. Led se mění přímo na vodní páru s vynecháním tekutého stavu. Touto technologií získaný houbový prášek je 100 % přírodní produkt, velmi lehký s mimořádnou mikrobiologickou čistotou, přičemž jsou plně zachovány vlastnosti čerstvé houby (chuť, vůně, barva, bílkoviny, vitamíny, minerální složky).

Reishi podporuje přirozenou obranyschopnost organizmu a příznivě působí na oběhový systém. V Číně reishi nazývají „zázračnou houbou“ a „královnou hub“, která symbolizuje bohatství, zdraví a dlouhověkost.

Reishi:
  • podporuje přirozenou obranyschopnost organizmu
  • příznivě působí na oběhový systém

Složení v 1 kapsli:

150 mg BIO Lesklokorka leská (Reishi, Ganoderma lucidum, prášek celé houby bez příměsí 100 % s obsahem 33,2 mg beta-glukanu ± 1,5 %)

Přídatné látky:

celulóza (obal kapsle)

Dávkování:

Užívejte 1 kapsle 2x denně před jídlem po dobu 3 - 6 měsíců. Kapsle se polykají celé a zapíjí vodou, nebo se rozdělí a obsah se nasype do jídla nebo vody. Reishi je vhodná i na dlouhodobé užívání.

Balení:

60 kapslí - dávka na 1 měsíc

Upozornění:

Doplněk stravy. Není vhodné pro děti do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Není náhradou pestré stravy. Uchovávejte v suchu do 25 °C. Kapsli spotřebujte ihned po vyjmutí z blistru. Vhodné pro bezlepkovou dietu, vegetariány a vegany. Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku.

Užívání vzácné houby Ling Zhi jako léku, uvádějí staré čínské spisy z doby už před více než 2 400 lety. Tato vzácná houba Ling Zhi je také nazývaná Reishi nebo latinsky Ganoderma lucidum, v překladu "božská houba nesmrtelnosti" a česky Lesklokorka lesklá. Ve volné přírodě roste houba reishi jen na odumřelých stromech s tvrdým dřevem a je to dřevokazná houba. Často bylo třeba zkontrolovat a

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.