Tempish Rental Best

Speciálně vyvinutý model dámských bruslí Rental Best je určen pro půjčovny. Rental brusle Rental Best jsou vyztuženy tak, aby snesly zatížení začínajících bruslařů a každodenní používání v půčovnách. Speciální materiál PVC(YT 34D) je odolný vůči absorpci vody a otěru, zachovávající si houževnatost do teploty -25 °C. Exponovaná místa na patě, špičce a po bocích boty u podešve jsou chráněna speciálním gumovým materiálem. Ocelové háčky umožní…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Tempish Rental Best
Výrobce: TEMPISH
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Speciálně vyvinutý model dámských bruslí Rental Best je určen pro půjčovny. Rental brusle Rental Best jsou vyztuženy tak, aby snesly zatížení začínajících bruslařů a každodenní používání v půčovnách. Speciální materiál PVC(YT 34D) je odolný vůči absorpci vody a otěru, zachovávající si houževnatost do teploty -25 °C. Exponovaná místa na patě, špičce a po bocích boty u podešve jsou chráněna speciálním gumovým materiálem. Ocelové háčky umožní dokonalé stažení boty a prodlouží její životnost. 

Vnitřní materiál CAMBRA brushed nylon typ unit fine má vysokou odolnost proti oděru a dobře saje vlhkost. Velmi pevná výztuha boty po celém obvodu, tři páry zpevněných háčků na tkaničky, zvýšená pevnost spojení podešve a svršku vruty a hřeby a speciální termo technologií - to vše dělá z této brusle velmi dobrého pomocníka pro začínající bruslaře a podstatně prodlužuje životnost brusle při častém použití a rozdílném zatížení různými uživateli.! Anatomická bandáž s pamětí CLEERON 013S a CLEERON MEMORY ve dvou vrstvách je pohodlná a má výborné term izolační vlastnosti. Nová technologie OPTI FIT zaručuje absolutně přesné vyztužení v oblasti kotníku. Jazyk má anatomickou 3D konstrukci s vnitřní polstrací a je opět vyroben ze speciálního resistentního PVC - (light-flexi 3D) Brusle je osazena klasickou svařovaným krasobruslařským nožem z nerezové oceli.

Velikost: 33 - 43

Délka vnitřní vložky:

vel.: 33 - 21,2 cm

vel.: 34 - 22,0 cm

vel.: 35 - 22,5 cm

vel.: 36 - 23,3 cm

vel.: 37 - 23,9 cm

vel.: 38 - 24,5 cm

vel.: 39 - 25,2 cm

vel.: 40 - 25,7 cm

vel.: 41 - 26,4 cm

vel.: 42 - 27,3 cm

vel.: 43 - 28,0 cm

Dámské zimní brusle Tempish Rental Best z nové zimní kolekce 2013 ocení především půjčovny bruslí a začínající bruslařky. Maximálně odolný vnější materiál skeletu z PVC, kvalitní nože z odlehčené oceli a komfortní vnitřní materiál, který účinně odvádí pot!

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.