Teeling Single Malt 0,7 l

od 926 Kč
Teeling Single Malt je irská whiskey vyrobená z 100% sladového ječmene různého stáří, použitím zdokonalených technik při zachování jemnosti, která je typická pro irskou whiskey. Vzniká pečlivým mícháním whiskey, které zrají v pěti různých vinných sudech (Sherry, Rulandské bílé, Cabernet Sauvignon, Portské, Madeira). Díky tomuto ojedinělému procesu má whiskey jedinečnou chuť s vyváženou chutí citrusů, vanilky, sušeného ovoce, koření a hřebíčku.…
Alkohol.cz
Za dopravu 119 Kč Skladem
1 066 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Teeling Single Malt 0,7 l
Minimální cena: 926 Kč
Maximální cena: 1 299 Kč
Ušetříte až: 373 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Teeling Single Malt je irská whiskey vyrobená z 100% sladového ječmene různého stáří, použitím zdokonalených technik při zachování jemnosti, která je typická pro irskou whiskey. Vzniká pečlivým mícháním whiskey, které zrají v pěti různých vinných sudech (Sherry, Rulandské bílé, Cabernet Sauvignon, Portské, Madeira). Díky tomuto ojedinělému procesu má whiskey jedinečnou chuť s vyváženou chutí citrusů, vanilky, sušeného ovoce, koření a hřebíčku. Závěr je dlouhotrvající s příjemnou nasládlosti a suchosti dřeva. Whiskey je stáčená do láhví, bez použité studené filtrace.

Teeling Single Malt Whiskey 0,7l je Irská whisky z Dublinu.

Whisky ze skotska a Irska jsou obvykle vyráběny ve velkém množství, protože po tom všem je velká poptávka a palírny jsou často aktivní po staletí a mají velké kapacity.

Stále více a více výrobců se snaží vrátit k tradicím a zaměřit se na menší produkci.

V této kategorii je Teeling Single Malt jako doma.

Tato whiskey je blendovaná, nezraje jako ostatní v sudech po sherry nebo portském víně ale po rumu, proto je tato whiskey vhodná pro milovníky rumu. 

Whiskey Single Malt, země původu Irsko. Zboží určené pro osoby starší 18 let. Při převzetí bude ověřen váš věk. . Teeling je single malt whisky, která obsahuje whisky ve věku až do 23 let, které stárne v řadě vinných sudů: sherry, portské, madeira, bílé burgundské a Cabernet Sauvignon. Jedná se o bohatou a kořeněnou whisky.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.