Teddies Vláček 3 ks

od 259 Kč
Dohány dětská hračka na tažení je klasická hračka, kterou miluje každé dítě. Vláček s vagony je proveden v různých barvách. Má červenou lokomotivu, žluté kola a modrý a zelený vůz, do kterých si dítě může naložit cokoli a hrát se že vláček jezdí. Hračka pro děti je vhodná pro nejmenší dětičky od 3 let. Dětská tahací hračka-vláček s vagony je vyroben z kvalitního plastového materiálu, který dětem vydrží dlouhou dobu jako nový. Dohány je evropský…
PECKA HRAČKY
Za dopravu 89 Kč Skladem
371 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Teddies Vláček 3 ks
Výrobce: Teddies
Minimální cena: 259 Kč
Maximální cena: 379 Kč
Ušetříte až: 120 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Dohány dětská hračka na tažení je klasická hračka, kterou miluje každé dítě. Vláček s vagony je proveden v různých barvách. Má červenou lokomotivu, žluté kola a modrý a zelený vůz, do kterých si dítě může naložit cokoli a hrát se že vláček jezdí. Hračka pro děti je vhodná pro nejmenší dětičky od 3 let. Dětská tahací hračka-vláček s vagony je vyroben z kvalitního plastového materiálu, který dětem vydrží dlouhou dobu jako nový.

Dohány je evropský výrobce plastových hraček vysoké kvality. Dětské hračky splňují přísné evropské normy kvality. Děti milují hru s hračkou pro tažení, s níž se procházejí ven i dovnitř. Rozměry hračky na tahání jsou 60*15*15 cm. Jednotlivé vozy se dají odpojit a používat samostatně. Je to krásná vlaková souprava, vhodná pro každého chlapce, který má rád hru s vláčky. Vláček se dá táhnout za sebou na šňůrce.

Vláček plastový, 60cm, v síťce. Kdo by si rád nehrál s krásnými vláčky? Tento plastový vlak Teddies určený pro nejmenší děti na první pohled zaujme veselými barvami. Na přední straně má nalepená očka, kterými se může dívat na cestu. Je vyroben z kvalitního plastu a žlutá kolečka se hladce otáčí. Vlak je tedy plně pojízdný. Za hlavní lokomotivu se dají zaháknout dva vagóny. V nich můžou děti převážet hračky či jiné drobné předměty. Celá sestava je zabalená v praktické síťce. Klíčové vlastnostiKrásné barevné provedeníLokomotiva má na přední straně znázorněný obličejVlak i vagóny jsou plně pojízdnéDo vagónů se dají uložit drobné předmětyDěti si procvičí kreativitu a barvičky PLASTOVÝ VLÁČEK Sada plastového vláčku s vagónky. Balení obsahuje lokomotivu a dva vagónky, které uvezou jakýkoli náklad. Třeba jiné kostičky kamkoli ve Tvém pokojíčku. Pořiďte svým dětem jejich první vláček. Tato hračka se bude líbit již těm nejmenším strojvedoucím a průvodčím. Vhodná je totiž pro děti už od 18 měsíců. Materiál: plast Velikost balení: cca 60 x 15 x 15 cm Věk: 18 m+ Určení: pro kluky i holky Vlak Maxi na písek pestrý plastový.Lokomotiva se dvěma vagónky. Oblíbená hračka pro nejmenší na písek.Mašinka a dva vagonky pro hru doma na koberci i venku na písku.Snadná manipulace, jednoduché zabřahání vagonků,snadná údržba - písek se snadno opláchne.20x15x15,5cm mašinka.Nevhodné pro děti do 3let. Technické údaje:Měs. 18Obsah balení:Vlak + 2 vagóny plast 60cm v síťcePokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Pokud máte zájem o konkrétní druh nebo barvu výrobku, specifikujte to, prosím, do poznámky v objednávce. 1 ks Vlak + 2 vagony plast 60cm v síťce. Upozornění ! V případě, že u zboží svítí v externím skladu - je dodání zboží mezi 3 - 7prac. dny. Děkujeme za pochopení.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.