Teddies Houpačka dřevěná barevná

od 529 Kč
Houpačka pro holky i kluky, maximální nosnost 200kg, jednomístná, materiál: dřevo, šířka houpačky: 38cm, vhodná od 3 let .  Užijte si s dětmi spoustu letní zábavy! Klasickou dřevěnou houpačkou stačí jednoduše zavěsit třeba na větev stromu v zahradě a legrace může začít.Užijte si s dětmi spoustu letní zábavy! Klasickou dřevěnou houpačkou stačí jednoduše zavěsit třeba na větev stromu v zahradě a legrace může začít. Kvalitní dřevěné zpracování ve…
Alza.cz
Skladem
579 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Teddies Houpačka dřevěná barevná
Výrobce: Teddies
Minimální cena: 529 Kč
Maximální cena: 920 Kč
Ušetříte až: 391 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Houpačka pro holky i kluky, maximální nosnost 200kg, jednomístná, materiál: dřevo, šířka houpačky: 38cm, vhodná od 3 let .  Užijte si s dětmi spoustu letní zábavy! Klasickou dřevěnou houpačkou stačí jednoduše zavěsit třeba na větev stromu v zahradě a legrace může začít.Užijte si s dětmi spoustu letní zábavy! Klasickou dřevěnou houpačkou stačí jednoduše zavěsit třeba na větev stromu v zahradě a legrace může začít. Kvalitní dřevěné zpracování ve veselém barevném designu zaručeně nadchne nejen každé malé dítě. Nosnost dosahuje 200 kg a délka závěsných lan je 1,7 metru.Klíčové vlastnostiKlasická dětská dřevěná houpačka Nosnost 200 kgDélka závěsných lan 1,7 metruBarevný povrch Užijte si spoustu legrace s barevnou dřevěnou houpačkou. Zavěsit ji můžete téměř všude, například na větev stromu a legrace může začít. Houpačka má ohrádku pro větší bezpečí dítěte. Je pěkně barevná a není třeba dalších úprav. Určitě vaše dítě zaujme. Výhodou je dobré uskladnění, protože se dá pěkně složit a nezabere mnoho místa. Není vhodná pro děti do 3 let.  Rozměry jsou 38 x 30 cm. Nostnost 80 kg. Délka závěsných lan 1,7 m. Atraktivní provedení v modro-červeno-žluté barvě.

Houpačka má ohrádku pro větší bezpečí dítěte. Je pěkně barevná a není třeba dalších úprav. Určitě vaše dítě zaujme. Výhodou je dobré uskladnění, protože se dá pěkně složit a nezabere mnoho místa.

  • Není vhodná pro děti do 3 let. 
  • Rozměry jsou 38 x 30 cm.
  • Nosnost je až 200kg.
  • Délka závěsných lan 1,7 m.
  • Atraktivní provedení v modro-červeno-žluté barvě.
  • Upozornění: Barevná kombinace nemusí odpovídat vyobrazení, obrázek je pouze ilustrativní
Krásná dřevěná barevná houpačka. Vhodná pro použití doma i na zahradě. Houpačka je bezpečná a stabilní. Rozměr sedáku 38x30cm. Nosnost houpačky 80kg. Vhodné od 3 let.Technické údaje:Roky 03Obsah balení:Houpačka dřevo barevná 38x30cm nosnost 80kg v sáčkuPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností. Krásná dřevěná barevná houpačka. Vhodná pro použití doma i na zahradě. Houpačka je bezpečná a stabilní. Rozměr sedáku 38x30cm. Nosnost houpačky 80kg. Vhodné pro děti od 3 let.Uvedená cena je za 1 kus zboží.

Houpačka dřevěná, barevná - žlutá, modrá, červená - kombinace.

Nosnost houpačky 80 kg.

Vhodná pro děti od 3 let.

Český výrobce

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.