Teddies Házecí hra kroužky v síťce

od 199 Kč
DOHÁNY 454 Ringthrower: Házení kroužků na kříž, venkovní hra, při které se snažíte jedním hodem umístit kroužek na nejvíce bodovanou tyčku.Tyčky lze postavit několika způsoby, a tak hru případně ztížit. Děti touto hrou zdokonalují spolupráci očí a rukou, naučí se správně odhadnout vzdálenost a samozřejmě si protrénují počty, při sčítání získaných bodů. Hra spočívá v trefování se barevnými obručemi na 5 kolíků z určené vzdálenosti.Dohány je…
Medvidkovehracky.cz
Za dopravu 119 Kč Skladem
199 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Teddies Házecí hra kroužky v síťce
Výrobce: Teddies
Minimální cena: 199 Kč
Maximální cena: 207 Kč
Ušetříte až: 8 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

DOHÁNY 454 Ringthrower: Házení kroužků na kříž, venkovní hra, při které se snažíte jedním hodem umístit kroužek na nejvíce bodovanou tyčku.Tyčky lze postavit několika způsoby, a tak hru případně ztížit. Děti touto hrou zdokonalují spolupráci očí a rukou, naučí se správně odhadnout vzdálenost a samozřejmě si protrénují počty, při sčítání získaných bodů. Hra spočívá v trefování se barevnými obručemi na 5 kolíků z určené vzdálenosti.Dohány je maďarský výrobce kvalitních hraček. V jeho portfoliu najdete širokou nabídku hraček jako jsou domečky pro děti, odrážedla, skluzavky, dětské kuchyňky a mnoho dalších. Hračky značky Dohány mají atraktivní design a kvalitní provedení, které odolá i nešetrnému dětskému zacházení. Pro značku Dohány je prvořadá bezpečnost hraček, a to od jejich vzniku až po samotnou hru a používání hraček nejmenšími.Rozměry balení (š v h): 25 x 17 x 7cmRozměry dětské hračky (š v h): 40 x 5 x 3cmMateriál: plastObsah balení: 2 základní stojny, 5 tyček, 5 kroužků, 5 bodovacích štítkůVyrobeno v EU (Maďarsko).Cena je uvedena za 1 balení - sadu hračkyHračka je vhodná pro děti od 3 let HÁZECÍ HRA Zábavná hra, při které se hází kroužky na kříž. Balení obsahuje kříž s pěti hroty a pět barevných kroužků. Jednotlivé dílky jsou vyrobené z plastu. Tato hra se bude líbit zejména nejmenším dětem, které mohou sbírat body za každý hod, kdy se jim podaří umístit kroužek na hrot. Natrénují si také přesnost a trpělivost. Tato zajímavá hra zaručuje zábavu celé rodině. Vhodná je pro děti od 3 let. Materiál: plast Věk: 3+ Určení: pro kluky i holky Zábavná hra, při které se hází kroužky na kříž. Balení obsahuje kříž s pěti hroty a pět barevných kroužků. Jednotlivé dílky jsou vyrobené z plastu. Tato hra se bude líbit zejména nejmenším dětem, které mohou sbírat body za každý hod, kdy se jim podaří umístit kroužek na hrot. Natrénují si také přesnost a trpělivost.Vhodné od 3 let.Technické údaje:Roky 03Obsah balení:Házecí hra kříž s kruhy plast 5ks v síťcePokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Házecí hra kroužky v síťce

Barevné kroužky jsou určeny k házení na červený podstavec. Tímto zábavným házením si děti trénují svoji obratnost a hod do dálky.

Kupte dětem zábavnou hru domů i na zahradu!

Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.