TCL 43EP660

43EP660 je Ultra tenká 4K UHD TV s HDR a Android TV 4K HDR PRO Micro Dimming pro lepší kontrast Technologie Dolby Audio Picture quality index 1200 (PPI) Hlasové ovládání: Google Assistenat / Alexa Wi-Fi / Bluetooth / DLNA 1.5 Netflix Youtube 2x HDMI 2.0 1x USB Energetická třída A TCL 43EP660 S televizorem TCL 43EP660 si budete na jeho 43 palcích (109 cm) užívat obraz královské kvality a dostanete se vám i obrovského množství dnes vyhledávaných…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: TCL 43EP660
Výrobce: TCL
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Chytrá televize:
Ne
Přenosná televize do auta:
Ne
Rolovací televize:
Ne
Herní televize:
Ne

Popis produktu

43EP660 je Ultra tenká 4K UHD TV s HDR a Android TV 4K HDR PRO Micro Dimming pro lepší kontrast Technologie Dolby Audio Picture quality index 1200 (PPI) Hlasové ovládání: Google Assistenat / Alexa Wi-Fi / Bluetooth / DLNA 1.5 Netflix Youtube 2x HDMI 2.0 1x USB Energetická třída A TCL 43EP660

S televizorem TCL 43EP660 si budete na jeho 43 palcích (109 cm) užívat obraz královské kvality a dostanete se vám i obrovského množství dnes vyhledávaných funkcí zásluhou operačního systému Android TV. Garancí nádherného obrazu je 4K Ultra HD rozlišení v kombinaci s technologiemi High Dynamic Range a Micro Dimming, takže vám už neunikne ani ten nejmenší detail: v tmavých i světlých scénách, se kterými mají obyčejné TV problémy.  

Sledovat online obsah ze streamovacích služeb, jako je Netflix nebo YouTube i si užívat funkcí Google Chromecast nebo asistentů Google a Amazon si pak můžete díky systému Android TV. Oceníte i skvělý zvuk zásluhou Dolby Audio a také reprezentativní design se stylovým podstavcem.

Perfektní 4K obraz s HDR i funkce Android TV za skvělou cenu. TCL ukazuje, že to jde.

 

4K Ultra HD

Televizor spoléhá na špičkové 4K Ultra HD rozlišení (3840×2160 px), které přináší až čtyřikrát vyšší jemnost než standard v podobě Full HD. Výsledkem je přesnější obraz až s 8 miliony pixelů, díky čemuž i v důvěrně známých filmech a seriálech objevíte nové detaily a budete žasnout nad kvalitou obrazu.

 

High Dynamic Range

Díky HDR (High Dynamic Range) se můžete těšit na ještě živější a dramatičtější obraz s přesnými barvami a oslňujícími detaily i v tmavých a světlých scénách, s nimiž mají obyčejné televizory typicky problém. Tento televizor je dokonce kompatibilní i s technologií HDR HLG (Hybrid Log Gamma), takže dokáže zprostředkovat HDR kvalitu bez ohledu na zdroj signálu, ať je o HDMI, televizní vysílání, USB nebo streamování z internetu.

 

SMART HDR

Vzhledem k tomu, že ještě zdaleka ne všechen obraz je v kvalitě HDR, je tento televizor díky funkci SMART HDR připraven zprostředkovat vám jej i přesto, že původní zdroj je v SDR.Daří se to i zásluhou rozpoznání scén pomocí umělé inteligence a výsledkem je bohatší obraz s více detaily.

 

Micro Dimming

O vysokou kvalitu obrazu se stará technologie Micro Dimming, která analyzuje obraz v přibližně sto samostatných zónách, v nichž upravuje inteligentně jas. Díky tomu je vizuální zážitek ještě lepší!

 

PPI 1200

PPI představuje index výkonu obrazu a hodnotí klíčové prvky, jako je rozlišení, kontrast, barevný gamut, typ panelu nebo vykreslování pohyb

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.