T-LED 10282

od 97 Kč
ELKO EP RF Pilot antracit bezdrátový ovladač s displejem Dálkový ovladač RF Pilot je centrálním ovladačem prospínání elektrospotřebičů a zařízení, stmívání světel, ovládání žaluzií… Po stisku tlačítka vysílá nastavený povel (ON/OFF, stmívání, časové vypnutí / zapnutí, vytažení / zatažení). Možnost nastavení scén, kdy jedním stiskem ovládáte až 10 prvků najednou. Režim Oblíbené umožnuje přednastavit nejpoužívanější zařízení na výchozí…

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: T-LED 10282
Výrobce: T-LED
Minimální cena: 97 Kč
Maximální cena: 97 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

ELKO EP RF Pilot antracit bezdrátový ovladač s displejem

Dálkový ovladač RF Pilot je centrálním ovladačem prospínání elektrospotřebičů a zařízení, stmívání světel, ovládání žaluzií…

  • Po stisku tlačítka vysílá nastavený povel (ON/OFF, stmívání, časové vypnutí / zapnutí, vytažení / zatažení).
  • Možnost nastavení scén, kdy jedním stiskem ovládáte až 10 prvků najednou.
  • Režim Oblíbené umožnuje přednastavit nejpoužívanější zařízení na výchozí obrazovku.
  • Možnost seskupování stmívače (RFDA-73M/RGB), kdy pod jeden ovládací panel můžete umístit až 10 prvků = ovládat víc než 100m barevného LED pásku.
  • Designové provedení v barvě bílá a antracit s barevným OLED displejem.
  • Zobrazení teploty prostoru, stavu baterie, data a času přímo na displeji.
  • Obousměrná komunikace,vysílá a přijímá povely a zobrazuje status prvků.
  • Díky funkci měření signálu mezi ovladačem a prvkem jej lze využít pro účely testování dosahu a kvality signálu.
  • Lze kombinovat až s 40 prvky iNELS RF Control (instalaci můžete postupně rozšiřovat od 1 prvku).
  • Bateriové napájení (1.5V 2x AAA - součástí balení) s životností cca 3 roky dle četnosti užívání a typu baterií.
  • Dosah až 200m (na volném prostranství), v případě nedostatečného signálu mezi ovladačem a prvkem použijte opakovač signálu RFRP-20.
  • Komunikační frekvence 868 MHz s obousměrným protokolem iNELS RF Control.

Vestavěné LED svítidlo je určeno k osvětlení interiéru. Svítidlo je k dispozici s bílým rámečkem a variantami barvy světla teplá bílá (2800K), denní bílá (4500K) a studená bílá (6000K). LED panel je vyroben tak, aby nebyly vidět jednotlivé LEDky (čipy) při rozsvícení. Instalace  svítidla je možná na strop i na stěnu. Výhodou je možnost častého spínání, vysoká životnost až 50.000 hod., nízká spotřeba a okamžitý světelný tok 100%. Součástí balení je nestmívatelný napáječ. Svítidlo je vhodným řešením pro široké množství osvětlovaných prostor.

Pokud budete potřebovat tento panel stmívat musíte si u nás zakoupit stmívatelný zdroj, který vyměníte za zdroj, který je součástí balení. Po výměně zdrojů lze panel stmívat elektronickým triakovým stmívačem z naší nabídky. Máte dvě možnosti použití Triakový dálkový RF stmívač nebo Triak 11EU 230V - dotykový ovladač.

 

Elegantní kruhový LED panel o výkonu 6W a průměru 11,5cm je uzpůsobený pro montáž přímo na zeď nebo strop . Řadí se do kategorie přisazených svítidel, čemuž odpovídá i jeho konstrukce. Do stropu stačí navrtat díru, osadit hmoždinkou a přišroubovat. Vstupní napětí je 230V. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost, chodbu nebo kancelář.

LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým přisazeným svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.