Synergia Pharmaceuticals, s.r.o Indonal Man 120 kapslí

od 747 Kč
Indonal Man je přírodní doplněk stravy, který má výjimečné vlastnosti. Normalizuje funkci prostaty a varlat a udržuje normální hladinu mužských hormonů. Je to silný antioxidant. Kdy Indonal Man pomáhá: při zvětšování prostaty, při zánětlivých procesech prostaty, močového měchýře, varlat, nepřímým účinkem je zlepšení funkce prostaty - tvorby tekutiny přepravující spermie, reguluje hladinu tuků (cholesterolu) v krvi Složení v 1 kapsli: 150 mg…
FLAGRANTI
Skladem
747 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Synergia Pharmaceuticals, s.r.o Indonal Man 120 kapslí
Výrobce: Synergia Pharmaceuticals, s.r.o
Minimální cena: 747 Kč
Maximální cena: 999 Kč
Ušetříte až: 252 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Indonal Man je přírodní doplněk stravy, který má výjimečné vlastnosti. Normalizuje funkci prostaty a varlat a udržuje normální hladinu mužských hormonů. Je to silný antioxidant.

Kdy Indonal Man pomáhá:

  • při zvětšování prostaty,
  • při zánětlivých procesech prostaty, močového měchýře, varlat,
  • nepřímým účinkem je zlepšení funkce prostaty - tvorby tekutiny přepravující spermie,
  • reguluje hladinu tuků (cholesterolu) v krvi

Složení v 1 kapsli:

150 mg Indol-3-karbinol (I3C), 100 mg serenoa plazivá (Saw palmetto, Serenoa repens, 45%)

Přídatné látky:

mikrokrystalická celulóza, stearan hořečnatý, oxid křemičitý, želatina

Dávkování:

Muži nad 30 let 1 kapsle denně (při hmotnosti nad 70 kg 2 kapsle) před jídlem. Doporučujeme 2 tříměsíční kúry ročně (jaro, podzim). V případě lékařských nálezů 2 kapsle denně po dobu 3 měsíců (v případě hmotnosti nad 70 kg 3 kapsle).

Balení:

120 kapslí - dávka na 2-4 měsíce

Upozornění:

Doplněk stravy. Není vhodný pro těhotné nebo kojící ženy a pro lidi s onemocněním štítné žlázy. Kombinace doplňku stravy Indonal Man s jinými léky je možná. Jeho účinek klesá pouze v případě užívání s lékem na snížení tvorby žaludeční kyseliny. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na suchém a tmavém místě při teplotě 10-25 °C. Indonal Man není lék, je to přírodní doplněk výživy a nenahrazuje pestrou stravu. Země původu USA.

Indonal Man je doplněk stravy ve formě kapslí, který obsahuje látku Indol-3-karbinol a Saw palmetto. Indol-3-karbinol se získává šetrnou extrakcí z křížokvětých rostlin jako je brokolice, zelí, kedlubna, kapusta a květák. Saw palmetto přispívá k normální funkci prostaty a k normální funkci reprodukčního systému. Balení obsahuje 120 kapslí.

Indonal Man je potravinový doplněk přírodního původu s obsahem účinných látek získaných z brukvovité zeleniny a palmy sabalové (Saw Palmetto). Indonal Man cps.120 V mužském těle podporuje zdravou funkci prostaty a urogenitálního traktu.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.