SVAKOM Nova Exercise Balls

od 959 Kč
Cvičební sada skládající se ze tří kegelových kuliček pro tří měsíční terapii. Každá pomůcka je vyrobena z vysoce kvalitního silikonu bez příměsí s hladkým povrchem. Uvnitř každé kuličky se nachází další kovová kulička, která při každém pohybu naráží o stěnu a šíří tak vibrace, které pronikají do poševního svalstva. Svalstvo je tímto stimulováno neustálým „smrskáváním“. Tento efekt vedle stupňující se váhy v jednotlivých fázích, pomáhá k…
Sexshop 51
Za dopravu 89 Kč Skladem
959 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: SVAKOM Nova Exercise Balls
Výrobce: Svakom
Minimální cena: 959 Kč
Maximální cena: 959 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Barva:
tyrkysové
Průměr: 3,6 cm
Na dálkové ovládání:
Ne
Materiál:
Na posílení pánevního dna:
Ne

Popis produktu

Cvičební sada skládající se ze tří kegelových kuliček pro tří měsíční terapii. Každá pomůcka je vyrobena z vysoce kvalitního silikonu bez příměsí s hladkým povrchem. Uvnitř každé kuličky se nachází další kovová kulička, která při každém pohybu naráží o stěnu a šíří tak vibrace, které pronikají do poševního svalstva. Svalstvo je tímto stimulováno neustálým „smrskáváním“. Tento efekt vedle stupňující se váhy v jednotlivých fázích, pomáhá k celkovému procvičování poševního svalstva.

Kegelovy kuličky jsou vhodné zejména jako terapie ženám po porodu, které trpí např. ochablým svalstvem, či inkontinencí. Posilováním poševního svalstva dochází nejen k napravování předchozího, ale zároveň i k většímu sexuálnímu prožitku.

Cvičební sada, se skládá ze tří míčku o různých hmotnostech a průměrech, pro postupné posilování. Cvičební fáze 1: v této fázi užíváme první nejlehčí kuličku o váze 49g (průměr: 3,6 cm, délka: 13,5 cm). Využívá se pro adaptaci poševního svalstva. Doporučuje se nošení po dobu 30min. denně a to po celý měsíc. Cvičební fáze 2: druhými kuličkami o váze 75g (průměr: 3,2 cm, délka: 17 cm) navazujeme ihned na předchozí fázi a požíváme opět po dobu 30min. denně a to po celý měsíc. Cvičební fáze 3: v této poslední fázi saháme po nejtěžších kuličkách o váze 95g (průměr: 2,8cm, délka: 16,2 cm). I zde opět nosíme po stejnou dobu jako v předchozích fázích. Rady a Tipy během užívání:

  • během nošení choďte, běhejte, plavte, tančete nebo alespoň vykonávejte domácí práce – poševní svaly se pak účiněji procvičují.
  • v případě, že se během těchto aktivit nebudete cítit dobře, kuličky ihned vyjměte a vše zkonzultujte se svým gynekologem.
  • pokud trpíte kvasinkovou infekcí, disbiózou, mykózou, vaginitídou či podobným onemocněním, začněte s cvičebním procesem až po úspěšném vyléčení.
  • nepoužívejte 30 dní po potratu či chirurgickém zákroku (konzultujte s lékařem) Dále nepoužívejte 3 měsíce od porodu.
  • Kegelovy kuličky dále nepoužívejte během těhotenství a menstruace
  • Péče a údržba: silikonový materiál je velice jednoduchý na údržbu – po každém použití stačí omýt za pomocí mýdla pod mírně teplou tekoucí vodou a osušit. Pro důkladnější čištění, používejte speciální desinfekční prostředky určené pro erotické pomůcky. Pří skladování pomůcky dbejte na to, aby nepřišla do styku s jiným silikonovým materiálem. Pro lubrikaci používejte pouze lubrikační gely na vodní bázi. Materiál: 100% lékařský silikon prémiový materiál nejvyšší třídy bez jakýchkoliv příměsí. Vyznačuje se těsnou strukturou až na úrovní molekul, která odpuzuje vedle nečistot a vody i samotné bakterie a jejich množení. Na samotný dotek je velice příjemný – sametově hladký. Rychle přejímá lidskou teplotu. Pachově je neutrální. Výroba pochází z přírodních surovin. Alergické reakce na tento materiál bývají zcela výjimečné. Tento druh materiálu pro své vynikající vlastnosti se používá v lékařství – nejčastěji v chirurgii. Silikonový materiál je obecně nejlepší volbou pro erotické pomůcky. Značka: SVAKOM DESIGN, USA

    Recenze

    Celkové hodnocení

    0
    0%
    5
    0x
    4
    0x
    3
    0x
    2
    0x
    1
    0x

    Váš názor nás zajímá!

    Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.