Survival HMB 5000 Fair Power 150 tablet

od 499 Kč
HMB 5000 Fair Power 150 tablet HMB je jedním z nejsilnějších legálních doplňků sportovní výživy, který je využíván sportovci usilujícími o výraznou podporu nárůstu svalové hmoty a síly. HMB 5000 Fair Power společnosti Survival obsahuje v každé denní dávce 5000 mg čistého hydroxymethylbutyrátu, navíc pak trojici synergicky působících látek - 100 % denní doporučené dávky zinku, 200 % denní dávky vitamínu B6 a 100 % denní dávky železa.…

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Survival HMB 5000 Fair Power 150 tablet
Výrobce: SURVIVAL
Minimální cena: 499 Kč
Maximální cena: 499 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Forma:
Počet tablet:
150 tbl

Popis produktu

HMB 5000 Fair Power 150 tablet

HMB je jedním z nejsilnějších legálních doplňků sportovní výživy, který je využíván sportovci usilujícími o výraznou podporu nárůstu svalové hmoty a síly. HMB 5000 Fair Power společnosti Survival obsahuje v každé denní dávce 5000 mg čistého hydroxymethylbutyrátu, navíc pak trojici synergicky působících látek - 100 % denní doporučené dávky zinku, 200 % denní dávky vitamínu B6 a 100 % denní dávky železa. Zinek mimo jiné přispívá k normální syntéze bílkovin a metabolismu sacharidů a také k udržení hladiny testosteronu v krvi, vitamín B6 přispívá ke zmírnění míry únavy a vyčerpání a přispívá k regulaci hormonální aktivity, železo přispívá k energetickému metabolismu a ke snížení únavy a vyčerpání. Survival navíc jako jeden z mála výrobců ukazuje ve složení obsah čistého HMB (500 mg v každé tabletě), nikoli pouze zavádějící údaj o obsahu HMB Ca (hydroxymethylbutyrát vápenatý, kterého je v každé tabletě 595 mg). I to je známkou férovosti společnosti, která klade otevřenost vůči zákazníkům a maximum veřejně dostupných údajů o svých produktech na čelní příčku.

S oblibou používají:

  • běžná populace
  • rekreační sportovci
  • siloví sportovci (kulturistika, fitness, silový trojboj, vrh koulí, hod kladivem, sprint, plavání na krátké vzdálenosti aj.)
  • silově-vytrvalostní sportovci (fotbal, lední hokej, pozemní hokej, rugby, košíková, běhy a plavání na střední vzdálenosti aj.)
  • vytrvalostní sportovci (běhy od 1500m výše, dálkové plavání, triatlon, cyklistika, běh na lyžích aj.)

Balení: 150 tablet

Doporučené dávkování:

  • základní dávkování je 10 tablet denně
  • polkněte tablety a zapijte je dostatečným množstvím vody, tablety nekousejte
  • vhodné je použití poloviny dávky cca 30 minut před tréninkem a druhé poloviny po tréninku
  • v netréninkové dny používejte polovinu dávky před snídaní a polovinu před obědem
  • upozornění: HMB může mít charakteristický zápach, který nemá vliv na jeho účinnost

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.