11. Nejprodávanější
SUN Bronz OPALOVACÍ MÁSLO pro rychlé zhnědnutí 200 ml

od 148 Kč
Promašťující opalovací máslo s vzácným bio-arganovým olejem a beta-karotenem pro intenzivní, rychlé a dlouhotrvající opálení. Zjemňující oleje s vitamínem E chrání před vysoušením a stárnutím pokožky. Beta-karoten napomáhá dlouhodobému zhnědnutí pokožky. Voděodolný, snado se roztírá. Vhodný pro pokožku přivyklou slunečnímu záření. voděodolné otěruodolné Arganový olej je díky svému složení nazývám elixírem krásy a mládí: bohatý na vitamín E,…
T.S.BOHEMIA a.s.
Za dopravu 78,99 Kč Skladem
169 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: SUN Bronz OPALOVACÍ MÁSLO pro rychlé zhnědnutí 200 ml
Výrobce: VIVACO
Minimální cena: 148 Kč
Maximální cena: 179 Kč
Ušetříte až: 31 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Promašťující opalovací máslo s vzácným bio-arganovým olejem a beta-karotenem pro intenzivní, rychlé a dlouhotrvající opálení.

Zjemňující oleje s vitamínem E chrání před vysoušením a stárnutím pokožky. Beta-karoten napomáhá dlouhodobému zhnědnutí pokožky. Voděodolný, snado se roztírá. Vhodný pro pokožku přivyklou slunečnímu záření.

  • voděodolné
  • otěruodolné

Arganový olej je díky svému složení nazývám elixírem krásy a mládí:

  • bohatý na vitamín E, neutralizuje volné radikály
  • hydratuje, chrání a podporuje zhnědnutí pokožky
  • zabraňuje stárnutí pleti a tvorbě pigmentových skvrn

Složení:

Petrolatum, Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Beta-Carotene, Parfum

Jak používat:

Máslo naneste na pokožku vystavenou slunečnímu záření. Aplikujte před zahájením slunění.

Upozornění:

Neobsahuje UV filtry!

Země původu:

Česká republika

Vivaco Sun Opalovací přípravek na tělo 200 ml Suntan Butter, Dopřejte své pokožce rychlé bronzové opálení bez parabenů, barviv a konzervantů. Opalovací máslo bez UV fitlrů *Vivaco Sun Argan Bronz Oil Suntan Butter* obsahuje bio arganový olej, který napomáhá rychlému zhnědnutí pokožky. ### Vyzkoušejte benefity arganového opalovacího másla: * beta-karoten zajišťuje rychlejší a dlouhodobé zhnědnutí, * vytváří krásný bronzový odstín, * máslo se při nanesení na pokožku mění v olej a lze ho snadno rozetřít, * složení s bio arganovým olejem a vitamínem E chrání před vysušováním a stárnutím pokožky, * vhodný na tělo i obličej, * neobsahuje parabeny, konzervanty, barviva, * je voděodolný. *lze použít i do solária,* *vhodný pro regeneraci a hydrataci pokožky po opalování*. ### Jak opalovací máslo správně používat? Dostatečné množství másla naneste na pokožku a rozetřete ještě před tím, než se vystavíte slunci. Během dne aplikaci opakujte, zejména při nadměrném pocení, koupání a otírání ručníkem. Promašťující tělové máslo s vzácným bio-arganovým olejem a betakarotenem pro intenzivní, rychlé a dlouhotrvající zhnědnutí. Zjemňující oleje s vitamínem E chrání před vysoušením a stárnutím pokožky. Beta-karoten napomáhá dlouhodobému zhnědnutí pokožky. Voděodolný, snadno se roztírá.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.