Step by Step 1

od 353 Kč
Publikace: Step by Step 1 UČ + mp3 ke stažení zdarma - Paddy Long;Jana Kmentová;Zdeněk Benedikt;Christopher Koy. Nové vydání oblíbené učebnice angličtiny je doplněno o nahrávky ve formátu mp3. Nahrávky si můžete stáhnout zdarma na našich stránkách v části on-line podpora. Najdete zde nahrávky rozhovorů a cvičení zaměřené na výslovnost. Mp3 jsou určeny nejen úplným či tzv. falešným začátečníkům-samoukům, ale též studentům jazykových škol. Jedná…
Alza.cz
Skladem
353 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Step by Step 1
Minimální cena: 353 Kč
Maximální cena: 448 Kč
Ušetříte až: 95 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Publikace: Step by Step 1 UČ + mp3 ke stažení zdarma - Paddy Long;Jana Kmentová;Zdeněk Benedikt;Christopher Koy. Nové vydání oblíbené učebnice angličtiny je doplněno o nahrávky ve formátu mp3. Nahrávky si můžete stáhnout zdarma na našich stránkách v části on-line podpora. Najdete zde nahrávky rozhovorů a cvičení zaměřené na výslovnost. Mp3 jsou určeny nejen úplným či tzv. falešným začátečníkům-samoukům, ale též studentům jazykových škol. Jedná se o publikaci, která v sobě kombinuje prvky zahraničních učebnic (autentický jazyk, komunikativní styl) s výhodami české učebnice (tradiční dělení lekce na texty s vyčleněnou slovní zásobou, gramatiku a cvičení). Klíč ke cvičením je zařazen na konci učebnice. Vedle něj zde najdete anglicko-český slovník, souhrn základních gramatických pravidel v tabulkách a dále doplňkové testy ověřující vždy po čtyřech lekcích znalost mluvnice i slovní zásoby...více informací. on-line podpora Publikace: Step by Step 1 UČ + mp3 ke stažení zdarma - Paddy Long;Jana Kmentová;Zdeněk Benedikt;Christopher Koy.

Nové vydání oblíbené učebnice angličtiny  je doplněno o nahrávky ve formátu  mp3, které obsahují nahrávky rozhovorů a cvičení zaměřených na výslovnost. Audionahrávky jsou dostupné v materiálech ke stažení (po přihlášení do e-shopu naleznete v levé části stránky pod titulkou učebnice).

Mp3 jsou určeny nejen úplným či tzv. falešným začátečníkům-samoukům, ale též studentům jazykových škol. Klíč ke cvičením je zařazen na konci učebnice. Vedle něj zde najdete anglicko-český slovník, souhrn základních gramatických pravidel v tabulkách a dále doplňkové testy ověřující vždy po čtyřech lekcích znalost mluvnice i slovní zásoby.

Podtitul: Učebnice + poslech mp3Autor: Paddy Long; Jana Kmentová; Zdeněk BenediktRok vydání: 2012Vazba: Brožovaná bez přebalu leskláISBN: 978-80-7238-503-4Počet stran: 176Rozměry: 1,0 x 1,0 x 1,0 Step by Step 1 - učebnice + mp3 ke stažení zdarma /3. vyd./ - kolektiv autorů. Step by Step 1 - učebnice + mp3 ke stažení zdarma /3. vyd./ - kolektiv autorů od nakladatelství v kategorii | | za skvělé ceny na e-shopu Knihydobrovsky.cz

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.