Steba SV 200 PRO
Sous-vide vařič
Sous-vide (tzn. "ve vakuu") je metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni s kontrolovanou teplotou. Takto vakuované se potraviny pošírují po různě dlouhou dobu. Většinou jde o několik hodin při přesně vypočítané teplotě, která je nižší než bod varu. Nejčastěji při teplotě v rozmezí 55 – 60 °C. Záměrem je zachovat přirozenou chuť, šťávu a texturu potraviny. Nerezové tělo přístroje…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Název produktu:
Steba SV 200 PRO
Výrobce:
STEBA
Průměrné hodnocení uživatelů:
0,00 bodů z 5
Hodnocení:
Popis produktu
Sous-vide vařič Sous-vide (tzn. "ve vakuu") je metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni s kontrolovanou teplotou. Takto vakuované se potraviny pošírují po různě dlouhou dobu. Většinou jde o několik hodin při přesně vypočítané teplotě, která je nižší než bod varu. Nejčastěji při teplotě v rozmezí 55 – 60 °C. Záměrem je zachovat přirozenou chuť, šťávu a texturu potraviny.
- Nerezové tělo přístroje
- Umožňuje přesné vaření (max. 0,1 °C rozdíl)
- Efektivní cirkulace vody pro zajištění rozvnoměrné teploty: 7,5 l / min
- Osvětlený LCD displej:
- Nastavená teplota
- Aktuální teplota
- Časovač
- Přesná elektronická regulace teploty až do 99 °C
- Objem 12,5 l
- Vypínač Zapnuto/Vypnuto
- Funkce paměti
- Až 50 porcí najednou
- Snadné čištění díky možnosti mýt v myčce na nádobí
- Potraviny zůstanou šťavnaté, jejich barva a aroma se přípravou ještě zintenzívní. (Nedochází k vysoušení, k oxidaci ani k vyluhování potravin)