Star Wars Rebels Figurka 1. kolekce Ezra 50 cm

Figurka vhodná pro kluky, znáte z Star Wars, doporučený věk od 3 let . Přichází k vám Ezra z legendární ságy Star Wars, v podobě 50cm figurky pro děti od 3 let. Je to čtrnáctiletý zlodějíček, který se učí boji za vyšší dobro. Přichází k vám Ezra z legendární ságy Star Wars, v podobě 50cm figurky. Je to čtrnáctiletý zlodějíček, který se učí bojovat za vyšší dobro. I když je vybaven zvláštními schopnostmi a úžasnými reflexy, neuvědomuje si, že je…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Star Wars Rebels Figurka 1. kolekce Ezra 50 cm
Výrobce: Karton P+P
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Figurka vhodná pro kluky, znáte z Star Wars, doporučený věk od 3 let . Přichází k vám Ezra z legendární ságy Star Wars, v podobě 50cm figurky pro děti od 3 let. Je to čtrnáctiletý zlodějíček, který se učí boji za vyšší dobro. Přichází k vám Ezra z legendární ságy Star Wars, v podobě 50cm figurky. Je to čtrnáctiletý zlodějíček, který se učí bojovat za vyšší dobro. I když je vybaven zvláštními schopnostmi a úžasnými reflexy, neuvědomuje si, že je více citlivý vůči Síle. Opravdovou povahu své moci poznává až díky přátelství s Kananem. S Ezrou ze známé filmové ságy si vaše dítě od 3 let skvěle vyhraje.Klíčové vlastnostiAtraktivní hračka pro děti od 3 letKvalitně zpracovaná akční figurkaVýška 50 cmPozor, obsahuje malé části - nevhodná pro děti do 36 měsícůHra na Hvězdné válkyKultovní sci-fi Star Wars – Hvězdné války zobrazují konflikt mezi řády Jedi a Sith, jejichž stoupenci dokážou ovládat vesmírnou Sílu. V centru pozornosti je příběh Anakina Skywalkera (Darth Vadera), Parádní 45 centimetrů velká figurka Ezra Bridger potěší každého fanouška vesmírné ságy Star Wars. Detailně zpracovaná figurka je kloubová a můžete tak pohybovat končetinami figurky. Figurka navíc může pohybovat také hlavou. Figurka má meč pro boj s nepřáteli.  Ezra je čtrnáctiletý zlodějíček, který se učí boji za vyšší dobro. I když mu byly do vínku dány zvláštní schopnosti a úžasné reflexy, neuvědomuje si, že je více citlivý vůči Síle. Skutečnou povahu své moci poznává teprve díky přátelství s Kananem. Specifikace: Velikost: 45 cm Materiál: plast Upozornění: Doporučený věk 3+, nevhodné pro děti do 3 let Ilustrační video:  

Star Wars Rebels kolekce 1 Figurka

Figurka Ezry, postavy ze Star Wars, je 45 cm velká. Má sedm kloubů, které umožňují více pohybu při hrané akci.

Ezra, dospívající mladík, je obdařen zvláštním citem, reflexy a celkovými schopnostmi vůči Síle. Objevuje je až při výcviku svým mistrem Kananem, jenž se mu stává dobrým přítelem. Vzájemně si pomáhají v náročném boji proti Impériu.

Obsah balení:

  • figurka a světelný meč

Vyberte dětem figurky z kolekce Rebels!

Vhodné pro děti od 3 let Výška: 45 cm Rozměry balení: 20,5 x 10,5 x 36 cm

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.