Spokey SLEPPYZOO Slon

SLEPPYZOO spacák pro děti slon potěší každého malého kempaře. Dětský motiv na spacáku je originální nápad společnosti Spokey. Děti se budou ve spacáku cítit, jako v opravdické divočině. Spací dětský pytel je ve tvaru mumie a je vhodný do jarního a letního období. Speciálně vybrané materiály a kapuce, zabráni ztrátám tepla. Spací pytel pro nejmenší se zapíná na pravou stranu a má tepelnou výplň, která hřeje. Je určen do teplot +2 až +18 stupňů.…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Mohlo by vás také zajímat

Spacáky SPOKEY Nejlevnější spacáky

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Spokey SLEPPYZOO Slon
Výrobce: SPOKEY
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

SLEPPYZOO spacák pro děti slon potěší každého malého kempaře. Dětský motiv na spacáku je originální nápad společnosti Spokey. Děti se budou ve spacáku cítit, jako v opravdické divočině. Spací dětský pytel je ve tvaru mumie a je vhodný do jarního a letního období. Speciálně vybrané materiály a kapuce, zabráni ztrátám tepla. Spací pytel pro nejmenší se zapíná na pravou stranu a má tepelnou výplň, která hřeje. Je určen do teplot +2 až +18 stupňů. Děti budou tento spací pytel ve tvaru slona milovat. 

 

KVALITA

Na produkty jsou kladeny velmi vysoké nároky, z toho důvodu se dbá na to, aby na jejich výrobu byly použity materiály nejvyšší kvality.

 

VÝHODY A TECHNOLOGIE

Spací pytel typu mumie, díky svému tvaru a kapuci poskytuje maximální tepelnou pohodu. V kombinaci s kvalitními materiály, získal spacák parametry, které vám poskytnou pohodlný nocleh v období dvou sezón: jaro a chladné letní dny.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.