Spokey K839940

Ultralehký cyklistický batoh - pouze 210 g - ideální pro běhání a jízdu na kole. Díky malému objemu je cyklistický batoh vhodný pro běh, cyklistiku, stejně jako turistiku. Batoh disponuje reflexními prvky i záchrannou píšťalkou. Vlastnosti: bederní a hrudní pás přední kapsa reflexní prvky vývod na vodu a sluchátka Parametry: materiál: voděodolný Polyester litráž: 2 l váha: 0,21 kg rozměry: 45 x 20 x 4 cm Hydro cyklistický a běžecký batoh 2l…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Mohlo by vás také zajímat

Batohy SPOKEY Nejlevnější batohy

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Spokey K839940
Výrobce: SPOKEY
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Ultralehký cyklistický batoh - pouze 210 g - ideální pro běhání a jízdu na kole. Díky malému objemu je cyklistický batoh vhodný pro běh, cyklistiku, stejně jako turistiku. Batoh disponuje reflexními prvky i záchrannou píšťalkou. Vlastnosti:

  • bederní a hrudní pás
  • přední kapsa
  • reflexní prvky
  • vývod na vodu a sluchátka
Parametry:
  • materiál: voděodolný Polyester
  • litráž: 2 l
  • váha: 0,21 kg
  • rozměry: 45 x 20 x 4 cm

Hydro cyklistický a běžecký batoh 2l najde využití ve všech směrech. Hodí se kamkoliv a jeho největší výhodou je jeho lehkost a přeprava. Batoh Hydro je vhodný pro běh, turistiku, kempování, cyklistiku či jen tak na výlet. Plánujete výlet? Vyberte si ten správný batoh aby se Vám do něho vešly všechny potřebné věci při Vaších aktivitách. Při výběru batohu si položte otázku k čemu Vám má sloužit. Modely pro vícedenní výlety mají obvykle kapacitu min. 40l, malé batohy jsou určené pro kratší výlety, běh nebo do města.Velmi důležité je optimální rozložení zátěže, za to je zodpovědný nosný systému batoh. Pozornost věnujte také účinnému větrání zádové části.

Batoh Hydro je určený pro cyklisty, ale může být úspěšně používán i při jiných sportovních aktivitách.

Tvar batohu Spokey umožňuje zachovat aerodynamickou siluetu, což je nesmírně důležité při jízdě na kole. Hrudní  a bederní pás společně s nastavitelnými ramenními popruhy umožňuje přizpůsobit batoh výšce uživatele.

Kapacita batohu je zcela dostačující pro zabalení veškerých potřebných věci na kolo. Do malé kapsičky na přední straně si dáte vše, co je třeba mít “po ruce”. Přilbu lze připevnit na batoh speciálními popruhy. Cyklistický batoh má samostatnou kapsu na vak na vodu. V přezce hrudního pásu je integrována píšťalka pro případ ohrožení lze přivolat pomoc. Pro bezpečnost jsou na přední straně batohy reflexní prvky. Model Traverse má 2 výstupy, jeden na sluchátka a jeden na náustek.

 

  KVALITA

Na produkty se kladou velmi vysoké nároky, z toho důvodu se dbá na to, aby na jejich výrobu byly použity materiály nejvyšší kvality.

 

  TECHNOLOGIE A VÝHODY

Tvar batohu umožňuje zachovat aerodynamickou siluetu, což je nesmírně důležité při jízdě na kole. Hrudní  a bederní pás společně s nastavitelnými ramenními popruhy umožňuje přizpůsobit batoh výšce uživatele.

Kapacita batohu je zcela dostačující pro zabalení veškerých potřebných věci na kolo. Do malé kapsičky na předn

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.