Spokey CANIS Bandáž kolen

CANIS Bandáž kolen neoprénová se hodí když potřebujete zmírnit bolest, co nejdříve uzdravit či jen podpořit při výkonu. Výhodou je, že se snadno navlékne a okamžitě fixuje. Prostě dokonalá kolenní podpora. Materiál izoluje vlhkost, bandáž je prevenci proti oděrkám. Je vhodná jako prevence během intenzivního cvičení. Bandáž díky svým vlastnostem stabilizuje a snižuje zátěž kloubu, zvyšuje teplotu čímž zlepšuje krevní oběh a urychluje proces…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Spokey CANIS Bandáž kolen
Výrobce: SPOKEY
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

CANIS Bandáž kolen neoprénová se hodí když potřebujete zmírnit bolest, co nejdříve uzdravit či jen podpořit při výkonu. Výhodou je, že se snadno navlékne a okamžitě fixuje. Prostě dokonalá kolenní podpora.

Materiál izoluje vlhkost, bandáž je prevenci proti oděrkám. Je vhodná jako prevence během intenzivního cvičení. Bandáž díky svým vlastnostem stabilizuje a snižuje zátěž kloubu, zvyšuje teplotu čímž zlepšuje krevní oběh a urychluje proces hojení. Pružný materiál se dokonalé přizpůsobuje anatomii těla.

KVALITA

Na produkty jsou kladeny velmi vysoké nároky, z toho důvodu se dbá na to, aby na jejich výrobu byly použity materiály nejvyšší kvality.

TECHNOLOGIE

Vyrobena z vysoce kvalitního elastického neoprenu. Speciální izolační vrstva odvádí vlhkost. Pružný materiál se dokonalé přizpůsobuje anatomii těla.

URČENO

Ke cvičení. Jako prevence po úraze.

  • Materiál: 70% neopren 15% polyester 15% nylon
  • v balení 1 kus
  • bez fixace
  • velikost: S, M, L, XL

Velikostní tabulka:

Neoprenová bandáž kolene pro klidné sportovní výkony. Střih skvěle kopíruje tvar kolene a přihlehlých částí nohy. Neoprénová bandáž kolen Spokey CANIS od značky Spokey Velikost XL z kategorie Kolenní ortézy Neoprénová bandáž kolen Spokey CANIS Materiál: 70% neopren, 15% polyester, 15% nylon Z elastického neoprénu, který se dokonale přizpůsobuje anatomii těla, tím zabraňuje posouvání bandáže Zpevňuje kloub, snižuje svalové napětí, minimalizuje bolest a otoky Použité ploché švy Velikost měříme těsně nad kolenem Neoprenová bandáž kolene - Z elastického neoprénu, který se dokonale přizpůsobuje anatomii těla, tím zabraňuje posouvání bandáže - Zpevňuje kloub, snižuje svalové napětí, minimalizuje bolest a otoky - Použité ploché švy - Baleni: 100 ks Velikosti: měření těsně nad kolenem Rozměry: S 28,5 - 31,1 cm M 30 - 32,6 cm L 31,5 -34,4 cm XL 34,5 - 39,2 cm Pro zvolení správné velikosti měříme ve stoje v nejširším bodě kolene. Možný prodej po 1 kuse

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.