Sony MDR-ZX310 černá

od 439 Kč
SONY MDR-ZX310B Velmi oblíbená sluchátka světoznámé značky Sony, jež upoutají excelentním poměrem ceny/výbavy a skládací konstrukcí, díky které jsou naprosto ideální pro časté cestování. To potvrzuje i mimořádně nízká hmotnost. Ke zdroji hudby se pak můžete připojit pomocí hojně rozšířeného jacku 3,5mm, který využívá drtivá většina dnešních smartphonů a MP3 přehrávačů. Hodnota impedance 24 ohm jednoznačně potvrzuje, že sluchátka jsou ideální…
Czc.cz
Za dopravu 99 Kč Skladem
444 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Sony MDR-ZX310 černá
Výrobce: SONY
Minimální cena: 439 Kč
Maximální cena: 805 Kč
Ušetříte až: 366 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Barva:
Konstrukce:
Typ:
Impedance: 24 Ohm
Využití:
herní
Druh sluchátek:
Svítící:
Ne
S mikrofonem:
Ne
S rádiem:
Ne
S aktivním potlačením hluku (ANC):
Ne
S Dolby Atmos:
Ne
Do vody:
Ne
S MP3 přehrávačem:
Ne
S vibracemi:
Ne
Pro děti:
Ne

Popis produktu

SONY MDR-ZX310B

Velmi oblíbená sluchátka světoznámé značky Sony, jež upoutají excelentním poměrem ceny/výbavy a skládací konstrukcí, díky které jsou naprosto ideální pro časté cestování. To potvrzuje i mimořádně nízká hmotnost. Ke zdroji hudby se pak můžete připojit pomocí hojně rozšířeného jacku 3,5mm, který využívá drtivá většina dnešních smartphonů a MP3 přehrávačů. Hodnota impedance 24 ohm jednoznačně potvrzuje, že sluchátka jsou ideální právě pro připojení k méně výkonným zdrojům zvuku, neboť i z nich dokážou dostat dostatečně hlasitý výstup.

kvalitní zpracování skládací konstrukce vynikající odhlučnění

Pohodlný poslech hudby bez omezení zajišťuje především 1,2 metru dlouhý kabel a také příjemné polstrování mušlí, takže vás sluchátka netlačí ani po několika hodinách používání. Výhodou je v neposlední řadě i to, že jsou dostupná v několika barevných variantách – modré, červené, bílé a černé.

Hodnocení zákazníků

Mezi zákazníky se jedná o poměrně oblíbený model, který je hodnocen především pozitivně. Uživatelé vyzdvihují vynikající poměr cena/kvalita poslechu a mezi největší pozitiva patří skládací konstrukce, lehké a zároveň odolné tělo nebo vynikající izolace od okolních zvuků. Negativní názory se nám nepodařilo objevit.

Doplňující parametry:

• rozsah 10 Hz až 24 kHz • impedance 24 ohmů • citlivost 98 dB / 1mW • 1,2 metru dlouhý kabel • hmotnost: 125 gramů

Provedení sluchátek: s obroučkou přes hlavu Typ sluchátek: na ucho (supraaural) Vhodné pro sport: Typ přenosu: kabelový Typ konektoru: jack 3.5mm Ovládání hlasitosti : nemá ovládání hlasitosti Mikrofon: NE Délka přívodního kabelu (m): 1.2 Kmitočtový rozsah od (Hz): 10 Kmitočtový rozsah do (Hz): 24000 Citlivost (dB): 98 Barva: černá Akustický systém: uzavřený Odnímatelný kabel: NE Přijmutí hovoru: NE Noise Cancelling: NE Provedení výrobku: černá barva Sluchátka s páskem v lehkém a skládacím provedení, 30mm reproduktory s citlivostí 98 dB/mW Lehké skládací provedení umožňující cestování s hudbou 30mm neodymové reproduktory pro silný, vyvážený zvuk Polstrované mušle pro pohodlný poslech Nabídka barev uspokojí váš styl Vlastnosti: • Frekvenční rozsah: 10 až 24 000 Hz • Reproduktor: 30 mm • Délka kabelu: 1,2 m Rozměry výrobku: Hmotnost (kg): Výška (cm): Šířka (cm): Hloubka (cm): Rozměry balení: Hmotnost (kg): 0.235 Výška (cm): 5.50 Šířka (cm): 20.60 Hloubka (cm): 15.20 EAN: 4905524942132 Záruční doba: 24 měsíců Sluchátka s páskem v lehkém a skládacím provedení, 30mm reproduktory s citlivostí 98 dB/mW Sluchátka přes hlavu, uzavřená, frekvenční rozsah 10Hz-24000Hz, měnič 30mm, kabel 1.2m, 3.5mm Jack . Vychutnejte si brilantní zvukový přednes kvalitních sluchátek ZX310 od společnosti Sony. Nabízejí kromě výborného frekvenčního rozsahu i odlehčenou skládací konstrukci umožňující pohodlné cestování s hudbou kamkoliv. Sluchátka vám zprostředkují perfe

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.