SONNENTOR Malina list bio sypaný 50 g

od 92,20 Kč
Jste vyznavačem bylinek a drobné neduhy se snažíte zahnat přírodní cestou? Čaj připravený z malinových listů vám pomůže při boji z řadou nepříjemných situací. Čaj nádherně voní a pokaždé vás přenese na lesní palouk plný malin.  Na co pomáhají malinové listy Průjem, onemocnění horních cest dýchacích, hojení ran, záněty v ústní dutině, po porodu, kde napomáhá zmírnit porodní bolesti a stimuluje děložní svalstvo. Listy maliníku jsou nádherně…

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: SONNENTOR Malina list bio sypaný 50 g
Výrobce: SONNENTOR
Minimální cena: 92,20 Kč
Maximální cena: 92,20 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Jste vyznavačem bylinek a drobné neduhy se snažíte zahnat přírodní cestou? Čaj připravený z malinových listů vám pomůže při boji z řadou nepříjemných situací.

Čaj nádherně voní a pokaždé vás přenese na lesní palouk plný malin. 

Na co pomáhají malinové listy
  • Průjem, onemocnění horních cest dýchacích, hojení ran, záněty v ústní dutině, po porodu, kde napomáhá zmírnit porodní bolesti a stimuluje děložní svalstvo.
  • Listy maliníku jsou nádherně voňavé, takže čaj z nich s chutí vypijí i děti. 
Příprava čaje z maliníku

Jak čaj připravit, aby obsahoval maximum účinných látek? Jednu čajovou lžičku bylinky zalijte 200 ml vroucí vody. Pod pokličkou nechejte louhovat 5 – 10 minut.

Chuťový tip pro vaše zdraví

Chuťově vyváženou směs vytvoříte kombinací s listy ostružiníku, jahodníku či s plody borůvky. Taková směs má mnohem více podpůrných vlastností pro skvělý stav organismu a chutná skvěle.

V tomto balení najdete 50 g sypaného voňavého pomocníka na různé neduhy.

Malina list bio syp. 50g Může si člověk představit něco krásnějšího než stát v babiččině zahradě a pochutnávat si na výborných sladkých malinách přímo z keříku? Přesto vedle blouznění o výtečném ovoci by člověk neměl zapomenout na listy této rostliny, neboť ty si pozornost právem zaslouží. Pokud se sušené listy maliníku zalejí vroucí vodou, vznikne výtečný, lehce nasládlý čaj sytě žluté barvy. Listy mohou být použity také do různých čajových směsí, kterým propůjčí vynikající chuťovou nuanci. Velmi dobře harmonizuje kombinace listů maliníku s listy ostružiníku a jahodníku. Návod k přípravě: čajovou lžičku na šálek (cca 200ml), přelejte vroucí vodou a nechte 5-10 min. luhovat. Skladovat v suchu a chladu.Složení: malina list bioObsah: 50g Zavřete oči a představte si les plný slaďoučkých malin. Jejich vůni i chuť si můžete připomínat po celý rok díky popíjení čaje z listů maliníku. Složení malina list*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Skladování v suchu a chladu. Sonnentor Malina list bio syp. 50g od Sonnentor na GigaLékárna.cz za 67 Kč .

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.

Mohlo by vás také zajímat

Čaje SONNENTOR Nejlevnější Čaje