Soaphoria tělové suflé Levandulové pole 125 ml

od 173 Kč
SOAPHORIA Tělové suflé Levandulové pole 125ml Zavřete oči a představte si před sebou hřebeny levandulových polích. Ponořte se do fialového horizontu bez hranic a vdechněte tu úžasně uklidňující vůni, která je pravým balzámem pro neklidnou duši po vyčerpávajícím dni. Pociťte harmonii těla a duše. Levandule se používá pro své protizánětlivé a diuretické účinky, působí blahodárně proti vyrážkám, ekzémům, lupénce a dermatitidám. Nejenže nádherně…
Soaphoria.cz
Za dopravu 7,55 Kč Skladem
205 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Soaphoria tělové suflé Levandulové pole 125 ml
Výrobce: Soaphoria
Minimální cena: 173 Kč
Maximální cena: 385 Kč
Ušetříte až: 212 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

SOAPHORIA Tělové suflé Levandulové pole 125ml

Zavřete oči a představte si před sebou hřebeny levandulových polích. Ponořte se do fialového horizontu bez hranic a vdechněte tu úžasně uklidňující vůni, která je pravým balzámem pro neklidnou duši po vyčerpávajícím dni. Pociťte harmonii těla a duše. Levandule se používá pro své protizánětlivé a diuretické účinky, působí blahodárně proti vyrážkám, ekzémům, lupénce a dermatitidám. Nejenže nádherně voní, ale zbaví tělo i mysl stresu, podrážděnosti a omladí pokožku. Pomáhá proti vyčerpání, nespavosti, nervozitě, stresu, pocitu napětí, bolestem hlavy, poruchám trávení apod.

Tělové máslo unikátní pěnové konzistence si hned zamilujete. Při dotyku s pokožkou roztaje a promění na olejovo-mléčný film, který hloubkově hydratuje a vyživuje i velmi vysušenou pokožku. Másla a oleje organického původu jí jemnou péčí dodají hebkost a přidané esenciální oleje omamnou vůni.

Vhodné pro: Všechny typy pokožky

Certifikáty: ECOCERT, Palm Oil Free

  

Použití: Suflé nanášejte v přiměřeném množství podle potřeby na pokožku a krouživými pohyby vmasíruje do pokožky do vstřebání. Nejlepších výsledků docílíte, pokud výrobek použijete na vlhkou pokožku po koupeli, čímž se stimuluje tvorba nových aquaporinů a zlepšuje se cirkulace vody v pokožce. Výrobek skladujte při teplotě do +25 ° C a nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Přednosti produktu: Bez chemických a konzervačních přísad a živočišných tuků.

Složení: Cocos nucifera Oil (kokosový olej) *, Butyrospermum Parkii Butter (bambucké máslo) *, Theobroma Cacao Seed Butter (kakaové máslo) *, Olea Europaea Fruit Oil (olivový olej) *, Lavandula Augustifolia Flower Extract (Levandule lékařská) *, Iron Oxide (minerální barvící složka)

* Certifikovaná organická složka

Množství: 125ml

Výrobce: Soaphoria (Slovensko)

Vítejte ve světě krásných momentů!! Soaphoria je přírodní a organická kosmetika, která Vás okouzlí svým složením i krásnými obaly. Bude Vás hýčkat při koupelnových hrátkách, provoní Váš byt a zároveň se postará, aby Vaše pokožka dostala to nejlepší z přírody. Základem produktů Soaphoria jsou rostlinné oleje, obohacené květovými vodami, blahodárnými jíly, minerály, éterickými oleji, medem a včelím voskem, vitamínem C a E, koenzymem Q10. Nejkvalitnější rostlinný olej je zpravidla lisovaný za studena, na jeho výrobu je často použito velké množství dané plodiny. Často je rostlinný olej velmi silný koncentrát a na pleť ho stačí nanést opravdu malé množství.

http://www.soaphoria.cz/

 

Soaphoria Lavender Fields, 125 ml, Tělové krémy pro ženy, Tělový krém Soaphoria Lavender Fields pečuje o vaši pokožku a dodává jí potřebnou výživu a dlouhodobou hydrataci.Vlastnosti:hloubkově hydratuje pokožkunapravuje suchou pokožkuintenzivně vyživuje a zvláčňujenavrací pokožce komfort a vitalituSložení:bez silikonůJak používat:Naneste přípravek na čis

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.