Soaphoria Organický kosmetický olej Ricinový 50 ml

od 108 Kč
SOAPHORIA Ricinový olej 50ml Ricinový olej je velmi všestranný olej, doslova lék pro suchou a dehydratovanou pokožku.  Ricinový olej má i vynikající regenerační schopnosti, je výtečný na bradavice, ošetření pooperačních jizev, bolesti svalů i kloubů. Lze ho používat i během těhotenství na strie. Pleti dodává potřebnou elasticitu, ocení to hlavně ti, které trápí vrásky na obličeji a krku. Ricinový olej díky svému 100% bio složení prospívá vlasům,…
Soaphoria.cz
Doprava zdarma Skladem
110 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Soaphoria Organický kosmetický olej Ricinový 50 ml
Výrobce: Soaphoria
Minimální cena: 108 Kč
Maximální cena: 270 Kč
Ušetříte až: 162 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

SOAPHORIA Ricinový olej 50ml

Ricinový olej je velmi všestranný olej, doslova lék pro suchou a dehydratovanou pokožku.  Ricinový olej má i vynikající regenerační schopnosti, je výtečný na bradavice, ošetření pooperačních jizev, bolesti svalů i kloubů. Lze ho používat i během těhotenství na strie. Pleti dodává potřebnou elasticitu, ocení to hlavně ti, které trápí vrásky na obličeji a krku. Ricinový olej díky svému 100% bio složení prospívá vlasům, řasám i nehtům. Pravidelné vmasírování oleje do oblasti nehtového lůžka vede k získání zdravých, pevných a lesklých nehtů. Nanášením na konečky řas jim navrátí ztracenou pružnost a pomůže jim k růstu. Obzvláště se hodí na suché konečky vlasů. Vlasový zábal s teplým olejem se osvědčil při péči o pokožku trpící nadměrnou tvorbu lupů.

100% ricinový olej je bezbarvý, viskózní olej, který se získává lisováním ze Skočce Obecného neboli Ricinovníku. Obsahuje zvláštní mastnou Kyselinu Ricinolejovou s mírně hydrofilními vlastnostmi, tím napomáhá rehydratovat pokožku se sklonem k vysoušení. Vyznačuje se svými protivirovými, antibakteriálními a protiplísňovými účinky. Jeho unikátní složení ho předurčuje k využití v kosmetice. 

Země původu: Indie

Vhodné pro: Suchá a dehydratovaná pokožka, Zralá pleť, péče o řasy a nehty, ošetření jizev, bolest svalů a kloubů

Certifikáty: ECOCERT,  Palm Oil Free

 

Použití:

Tělo a obličej: Malé množství oleje naneste prsty na čelo, tváře a bradu. Ošetřit můžete krk, dekolt i pokožku celého těla. Vmasírujte do pokožky a nechte vstřebat.

Vlasy: Naneste olej před umytím na vlasy a pokožku hlavy pro dokonalou výživu vlasové pokožky a suchých, roztřepených konečků vlasů. Druhá možnost je nanést následně po jejich umytí pro usnadnění rozčesávání.

Složení: Ricinus comunis Seed Oil (skočec obecný) * Certifikovaná organická složka

Množství: 50ml

Výrobce: Soaphoria (Slovensko)

Vítejte ve světě krásných momentů!! Soaphoria je přírodní a organická kosmetika, která Vás okouzlí svým složením i krásnými obaly. Bude Vás hýčkat při koupelnových hrátkách, provoní Váš byt a zároveň se postará, aby Vaše pokožka dostala to nejlepší z přírody. Základem produktů Soaphoria jsou rostlinné oleje, obohacené květovými vodami, blahodárnými jíly, minerály, éterickými oleji, medem a včelím voskem, vitamínem C a E, koenzymem Q10. Nejkvalitnější rostlinný olej je zpravidla lisovaný za studena, na jeho výrobu je často použito velké množství dané plodiny. Často je rostlinný olej velmi silný koncentrát a na pleť ho stačí nanést opravdu malé množství.

http://www.soaphoria.cz/

 

 

protivirový a antibakteriální účinek hydratuje a vyživuje pleť elixír mládí - pro pleť bez vrásek pomáhá ke krásným a lesklým nehtům vyživuje vlasy i řasy Aplikace: Ricinový olej aplikujte na pokožku těla, vlasů a nehtů dle potřeby.  Návod na použití: Olej nanášejte rovnoměrně na pokož

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.