Soaphoria Organický kosmetický olej Mandlový 50 ml

od 169 Kč
SOAPHORIA Mandlový olej 50ml Mandlový olej je doslova skrytý zdroj krásy. Je vhodný pro všechny typy pleti, ale nejvíce o suchou a citlivou o pleť, protože neucpává póry. Skvěle se dá využít k péči o vlasy a nehty. Mandlový olej obsahuje řadu prvků nezbytných pro zdraví a výživu pokožky. Při pravidelném používání zklidňuje záněty, dermatitidu, popáleniny, ekzémy, lupénku. Doporučujeme ho použit při péči o dětskou pokožku. Kromě toho, že…
Soaphoria.cz
Doprava zdarma Skladem
195 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Soaphoria Organický kosmetický olej Mandlový 50 ml
Výrobce: Soaphoria
Minimální cena: 169 Kč
Maximální cena: 195 Kč
Ušetříte až: 26 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

SOAPHORIA Mandlový olej 50ml

Mandlový olej je doslova skrytý zdroj krásy. Je vhodný pro všechny typy pleti, ale nejvíce o suchou a citlivou o pleť, protože neucpává póry. Skvěle se dá využít k péči o vlasy a nehty. Mandlový olej obsahuje řadu prvků nezbytných pro zdraví a výživu pokožky. Při pravidelném používání zklidňuje záněty, dermatitidu, popáleniny, ekzémy, lupénku. Doporučujeme ho použit při péči o dětskou pokožku. Kromě toho, že hydratuje a vyživuje i tu nejsušší pokožku, účinně chrání pokožku před stárnutím. Mandlový olej zlepšuje pružnost pokožky, a proto se velmi často používá v těhotenství pro prevenci strií, celulitidy a vrásek. Pokožka je po pravidelném používání mandlového oleje jemná a hedvábná. Je jedním z nejlepších prostředků na tmavé kruhy.

Krajina původu: Maroko

Vhodné pro: Všechny typy pleti, hlavně suchá a citlivá pleť, Zralá pleť, Dětská pokožka, Péče o vlasy a nehty, Popáleniny, Lupenka, Ekzém, Strie

Certifikáty: ECOCERT, Palm Oil Free

 

Použití:

Tělo a obličej: Malé množství oleje naneste prsty na čelo, tváře a bradu. Ošetřit můžete krk, dekolt i pokožku celého těla. Vmasírujte do pokožky a nechte vstřebat.

Péče o vlasy: Mandlový olej je bohatý na vitamin A, který chrání vlasové folikuly. To urychluje růst vlasů, a při kombinaci s masáží stimuluje vlasovou pokožku, regeneraci vlasů, obnovuje jemnost, lesk a objem. Mandlový olej zabraňuje vypadávání vlasů a také zklidňuje podrážděnou pokožku hlavy.

Zdravé a silné nehty: Pro suché a křehké nehty je pravidelná hydratace velmi důležitá. Mandlový a olivový olej, posílí nehty a nehtovou kůžičku.

Masáž: Mandlový olej je jedním z nejčastěji používaných masážních olejů. Samozřejmě, že má důležitou úlohu v aromaterapii, protože se používá jako základní olej pro použití mnoha jiných typů aromatických olejů, které mohou dráždit pokožku.

Složení: Prunus Amygdalus Dulcis Oil

Množství: 50ml

Výrobce: Soaphoria (Slovensko)

Vítejte ve světě krásných momentů!! Soaphoria je přírodní a organická kosmetika, která Vás okouzlí svým složením i krásnými obaly. Bude Vás hýčkat při koupelnových hrátkách, provoní Váš byt a zároveň se postará, aby Vaše pokožka dostala to nejlepší z přírody. Základem produktů Soaphoria jsou rostlinné oleje, obohacené květovými vodami, blahodárnými jíly, minerály, éterickými oleji, medem a včelím voskem, vitamínem C a E, koenzymem Q10. Nejkvalitnější rostlinný olej je zpravidla lisovaný za studena, na jeho výrobu je často použito velké množství dané plodiny. Často je rostlinný olej velmi silný koncentrát a na pleť ho stačí nanést opravdu malé množství.

http://www.soaphoria.cz/

 

 

Soaphoria Organic, 50 ml, Pleťové oleje pro ženy, Tělový olej Soaphoria Organic dopřeje vaší pokožce intenzivní hydratační a regenerační péči.Vlastnosti:příznivě ovlivňuje ekzémy a problematickou pleťposkytuje vlasům pevnost

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.