Smoby Tefal mini

od 199 Kč
Rychlovarná konvice Tefal v moderním tvaru s odklápěcím víkem. Nalij do konvice vodu, aktivuj tlačítko a počkej, dokud se voda \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\…
Pompo.cz
Neznámá dodací lhůta
199 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Smoby Tefal mini
Výrobce: SMOBY
Minimální cena: 199 Kč
Maximální cena: 199 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Rychlovarná konvice Tefal v moderním tvaru s odklápěcím víkem. Nalij do konvice vodu, aktivuj tlačítko a počkej, dokud se voda \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"neuvaří\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\". Výška: 15 cm.

Dětská rychlovarná konvice Mini Tefal je moderní hračka pro děti, která se výborně hodí do každé dětské kuchyňky. Je provedena v kombinaci bílé a žluté barvy. Dětská rychlovarná konvice je zhotovena z pevného a odolného plastu, je lehká a praktická. Díky zaobleným hranám je také velmi bezpečná a je ergonomicky tvarovaná pro co nejlepší uchopení. Na boku konvice je žluté logo mini Tefal. Víko konvice se dá odklopit jako u klasické rychlovarné konvice. Tyto a jiné detaily skvěle podtrhují její realistický vzhled.

Rozměry dětské konvice mini Tefal jsou 11,8*6,8*13,8 cm. Konvice potěší všechny děti, které se rádi hrají v kuchyňce, a stane se nedílnou součástí každé dětské kuchyňky. Výborně se také hodí k čajovým setem. Hrou s hračkami, které připomínají reálně domácí spotřebiče, se dítě učí, jak se používají, rozvíjí si motoriku a osvojuje si znalosti fungování věcí. Smoby je francouzský výrobce dětských hraček, který je známý certifikáty kvality. Produkty Smoby splňují přísné evropské normy a jsou zárukou spolehlivosti.

Herní set pro holky, doporučený věk od 3 let, plast . Máte doma malého kuchtíka či kuchařinku? Potěšte je novým přírůstkem do jejich kuchyňky! Rychlovarná konvice Tefal od firmy Smoby má velmi realistické zpracování a dokonce po stačení tlačítka vydává mechanický zvuk crrrr. Bílo oranžová rychlovarná konvice Tefal je vyrobena z odolného plastu a je vhodná pro děti od 3 let. Klíčové vlastnosti rychlovarné konvice TefalRealistické zpracování s odklápěcím víkemPo stačení tlačítka vydává konvice mechanický zvuk Pevný a odolný plastVhodný pro děti již od 3 let Dle originální předlohy Tefal rychlovarná konvice - Express. Víčko lze odklopit. Mechanické funkce: po zapnutí zapínače jsou slyšet zvuky vařící se vody. (imitace) Funguje bez baterií. Podrobnosti: • Číslo výrobku

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.