SMOBY Frozen vědro prázdné

Smoby dětské kbelík Frozen je pěkná hračka do písku, vhodná pro děti od 18 měsíců. Kbelík pro děti má výšku 18 cm a je zdobené obrázky z pohádky Ledové království, která je dnes mezi dětmi velmi oblíbená. Kbelík je snadné a sametové na dotek, proto se s ním rádo zahraje v písku každé děťátko. Kbelík je oblíbená hračka do písku, ale i do vody. Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti, které splňují nejvyšší bezpečnostní…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: SMOBY Frozen vědro prázdné
Výrobce: SMOBY
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Smoby dětské kbelík Frozen je pěkná hračka do písku, vhodná pro děti od 18 měsíců. Kbelík pro děti má výšku 18 cm a je zdobené obrázky z pohádky Ledové království, která je dnes mezi dětmi velmi oblíbená. Kbelík je snadné a sametové na dotek, proto se s ním rádo zahraje v písku každé děťátko. Kbelík je oblíbená hračka do písku, ale i do vody.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti, které splňují nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou maximálně bezpečné. Barvy na plastových hračkách tohoto výrobce podněcují dětskou představivost, proto je i kbelík Frozen plný barev. Má modro-bílé zbarvení, což jsou barvy typické pro pohádku Ledové království. Je to hračka do písku ideální pro nejmenší holčičky.

Kyblíček na písek s princeznami z filmu Frozen - "Ledové království", Annou a Elsou. Průměr 16 cm. SMOBY. Věk: 18+

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.