Simply You Pharmaceuticals Lipoxal Radical 180 tablet

Lipoxal Radical je inovativním přípravkem pro kontrolu tělesné hmotnosti. Obsažený extrakt vinné révy navíc napomáhá redukci celulitidy a zlepšuje celkový vzhled pokožky. Radikální účinnost Lipoxalu Radical přináší zvýšená dávka extraktu zeleného čaje a nově obsažený extrakt vinné révy, který podporuje redukci celulitidy a zlepšení celkového vzhledu pokožky.  Lipoxal Radical obsahuje také konjak, který v žaludku váže vodu a zvětšuje svůj…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Simply You Pharmaceuticals Lipoxal Radical 180 tablet
Výrobce: Simply You
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Lipoxal Radical je inovativním přípravkem pro kontrolu tělesné hmotnosti.

Obsažený extrakt vinné révy navíc napomáhá redukci celulitidy a zlepšuje celkový vzhled pokožky. Radikální účinnost Lipoxalu Radical přináší zvýšená dávka extraktu zeleného čaje a nově obsažený extrakt vinné révy, který podporuje redukci celulitidy a zlepšení celkového vzhledu pokožky. 

Lipoxal Radical obsahuje také konjak, který v žaludku váže vodu a zvětšuje svůj objem, což ve spojení s guaranou napomáhá omezení pocitu hladu. Obsažený zelený čaj navíc omezuje chuť k jídlu a přispívá ke snížení hmotnosti. Účinnost Lipoxalu Radical doplňuje také ženšen, podporující fyzickou výkonnost, výdrž i zachování pocitů energie a vitality a L-karnitin využívaný v oblasti fitness a formování postavy.

Hlavní účinky přípravku Lipoxal Radical:

  • Pomáhá spalovat tuky v organizmu
  • Podporuje snížení hmotnosti při dietě
  • Dodává energii a fyzickou výkonnost potřebnou např. pro cvičení
  • Pomáhá potlačit pocit hladu a navazuje pocit sytosti

Složení ve 2 tabletách:

1000 mg Glukomannan (konjakový mannan), 200 mg Zelený čaj (Camellia sinensis, extrakt 80 % EGCG), 170 mg L-karnitin tartrát, 60 mg Guarana (Paullinia cupana, extrakt, 10 % kofein), 40 mg Olivové listy (extrakt), 30 mg Ženšen korejský (Korean ginseng), 4 mg Synefrin

Dávkování:

Užívejte 1-2 tablety 3x denně. Tablety zapijte dostatečným množstvím vody (1-2 skleničky). Tablety by měly být užívány před jídlem v rámci nízkoenergetického příjmu.

Balení:

180 tablet - dávka na 2 měsíce

Upozornění:

Doplněk stravy. Obsahuje kofei

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.