Simply You Pharmaceuticals Imunit Laktobacily JACK LAKTOBACILÁK 72 tablet

JEDINEČNÉ LAKTOBACILY PRO DĚTI Laktobacily JACK LAKTOBACILÁK Imunit® obsahují JogokultTM FENYKL – unikátní kombinaci 5 kmenů laktobacilů a bifidobakterií, selenu, extraktu z fenyklu a prebiotické vlákniny inulin. Speciální ochranná vrstva Laktobacilů JACK LAKTOBACILÁK Imunit® je vyrobená metodou enkapsulace, jež zajišťuje jejich průchod kyselým prostředím žaludku a působení probiotických organizmů (Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Simply You Pharmaceuticals Imunit Laktobacily JACK LAKTOBACILÁK 72 tablet
Výrobce: Simply You
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Vitamíny a minerály:
Forma:

Popis produktu

JEDINEČNÉ LAKTOBACILY PRO DĚTI

Laktobacily JACK LAKTOBACILÁK Imunit® obsahují JogokultTM FENYKL – unikátní kombinaci 5 kmenů laktobacilů a bifidobakterií, selenu, extraktu z fenyklu a prebiotické vlákniny inulin.

Speciální ochranná vrstva Laktobacilů JACK LAKTOBACILÁK Imunit® je vyrobená metodou enkapsulace, jež zajišťuje jejich průchod kyselým prostředím žaludku a působení probiotických organizmů (Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus casei, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus) v místě potřeby – ve střevech dítěte.

Laktobacily JACK LAKTOBACILÁK Imunit® díky obsaženému selenu přispívají:

  • k udržení normální funkce imunitního systému
  • k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Extrakt z fenyklu napomáhá normální funkci trávicího traktu. Inulin z čekanky3 napomáhá snadnému a pohodlnému trávení.

Složení:

inulin z čekanky; extrakt z plodu fenyklu obecného (Foeniculum vulgare); probiotická směs: Lactobacillus rhamnosus 0,55×109 CFU*/tbl., Bifidobacterium bifidum 0,2×109 CFU*/tbl., Lactobacillus casei 0,15×109 CFU*/tbl., Bifidobacterium longum 0,05×109 CFU*/tbl., Lactobacillus acidophilus 0,05×109 CFU*/tbl., selen (seleničitan sodný pentahydrát).

Dávkování:

Je vhodné užívat 1 až 2 tablety denně. Tableta se pro vyšší účinnost doporučuje nechat volně rozpustit v ústech. Denní dávka (2 tbl.) obsahuje celkem 2 miliardy aktivních probiotických organismů.

Balení:

72 tablet - dávka na 1-2 měsíce

Upozornění:

Doplněk stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování.

Probiotika pro děti od 3 let, s inulinem z čekanky a fenyklem pro pohodlné trávení, obsahuje 5 kmenů a 2 miliardy laktobacilů a bifidobakterii v denní dávce, obohacen o selen pro přirozenou obranyschopnost organismu. Jack Laktbacilák obsahuje 5 kmenů a 2 miliardy laktobacilů a bifidobakterií v denní dávce. Je obohacen o prebiotickou vlákninu inulin, fenykl a selen pro přirozenou obranyschopnost organizmu. Tablety mají vynikající jahodovou příchuť.  SloženíInulin z čekanky; silice z plodu fenyklu obecného; probiotická směs: Lactobacillus rhamnosus 0,55×109 CFU*/tbl., Bifidobacterium bifidum 0,2×109 CFU*/tbl., Lactobacillus casei 0,15×109 CFU*/tbl., Bifidobacterium longum 0,05

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.