Simba S 4014726 - Moje první IRC veselé auto

od 449 Kč
Dětské plastové autíčko z plastu s obličejem po vzoru aut (Cars) ve třech kombinacích barev na dálkové ovládání pro nejmenší děti.Autíčka, to jsou hračky, které potěší malé i velké. Auto potěší každého kluka. Hledáte ideální hračku pro vašeho synka? Veselé autíčko na ovládání, které potěší všechny malé kluky, je tím nejlepším dárkem. Veselé barvičky a sympatický vzhled autíčka je ta nejlepší volba! Autíčka na dálkové ovládání baví všechny kluky.…
Pompo.cz
Neznámá dodací lhůta
449 Kč
Neznámá dodací lhůta
449 Kč Do obchodu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Simba S 4014726 - Moje první IRC veselé auto
Výrobce: SIMBA
Minimální cena: 449 Kč
Maximální cena: 449 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Dětské plastové autíčko z plastu s obličejem po vzoru aut (Cars) ve třech kombinacích barev na dálkové ovládání pro nejmenší děti.Autíčka, to jsou hračky, které potěší malé i velké. Auto potěší každého kluka. Hledáte ideální hračku pro vašeho synka? Veselé autíčko na ovládání, které potěší všechny malé kluky, je tím nejlepším dárkem. Veselé barvičky a sympatický vzhled autíčka je ta nejlepší volba! Autíčka na dálkové ovládání baví všechny kluky. Tak pořiďe domů také jedno. Radost vašich dětí je zaručena! S autem na vysílačku je přece vždycky zábava!Rozměry dětského autíčka (š v h):10 x 9 x 8 cm, ovladač (š v): 9 x 8 cmMateriál: plastBaterie: 2x1,5V LR6 (nejsou součástí)Barevné kombinace: viz. obrázekObsah balení: autíčko + DOVelikost balení (š v h): 22 x 11 x 10 cmCena je uvedena za 1 balení hračkyHračka je vhodná pro děti od 18 měsícůPokud máte zájem o konkrétní druh nebo barvu výrobku, specifikujte to, prosím, do poznámky v objednávce.

Simba Moje první irc veselé auto

Usměvavé autíčko s dálkovým ovládáním je připraveno pro nejmeší děti od roku a půl.Holčičky a kluci se autíčko mohou ovládat tlačením rukou, nebo pomocí ovladače.

Auto je vyrobeno ve čtyřech barevných variantách a je dodáváno dle skladové dostupnosti.

Funkčnost:

  • řízení pomocí ovladače
  • světelné a zvukové efekty

Kupte dětem veselé autíčko od Simby!

Vhodné pro děti od 18 měsíců Materiál: plast Rozměry: 11 x 8,5 x 8 cm Baterie ovladač: 2x 1,5V R6(nejsou součástí) Baterie auto: 2x 1,5V R03(nejsou součástí)

Veselé autíčko v pestrých barvách na dálkové ovládání pro nejmenší. Velikost 11 cm. Veselé autíčko v pestrých barvách na dálkové ovládání pro nejmenší. Velikost 11 cm. Hračka vyžaduje baterie, do ovladače 2x 1,5V R6 a do auta 2x 1,5V R03. Baterie nejsou součástí balení. Cena je uvedena za 1 kus. Materiál: plast Věk: 18m+ Barvu dodáváme dle aktuální skladové zásoby. V případě, že preferujete pouze určitý druh, uveďte prosím tuto skutečnost do poznámky – při objednání zboží. Rádi Vám vyjdeme vstříc.

Pořiďte své ratolesti první RC autíčko.

Veselé autíčko v pestrých barvách na dálkové ovládání pro nejmenší.

Velikost jednoho autíčka je 11 cm.

K dostání jsou barvy: modrá, zelená, červená

Dodáváno jako assort = dostupnost jednotlivých druhů je závislá na aktuální dodávce zboží od dodavatele. Uvedená cena je za 1 kus. Požadovanou variantu produktu uveďte do poznámky v objednávce.

Moje první IRC veselé auto, 11 cm, 4 druhy Simba Barevné auto s veselým výrazem obličeje nabizí pro malé děti absolutní zážitek s jízdy. Ať se řidí dálkovým ovladačem nebo tlačí ručně, je to vždy velká zábava. Na každé kartě existuje jede​n originál a několi​k kopií s drobnými rozdíly. Začíná závod o nalezení...

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.