Siélei 2508 podprsenka

Dámská podprsenka s kosticemi z kolekce Flower značky Sielei. Tato mírně vyztužená, a dokonale hladká a jemná, podprsenka v tělové barvě je velmi příjemná na dotek a hodí se pod přilnavé topy a šaty. Střed mezi košíčky je hladký a úzký. Ramínka jsou pevně všita a jsou nastavitelná. Obvod podprsenky je elastický a lemuje ho krásná a jemná květinová krajka s proužky. Na levé straně obvodu je vytištěna značka Sielei. Zapínání je na dva háčky a…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Siélei 2508 podprsenka
Výrobce: Sielei
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Dámská podprsenka s kosticemi z kolekce Flower značky Sielei. Tato mírně vyztužená, a dokonale hladká a jemná, podprsenka v tělové barvě je velmi příjemná na dotek a hodí se pod přilnavé topy a šaty. Střed mezi košíčky je hladký a úzký. Ramínka jsou pevně všita a jsou nastavitelná. Obvod podprsenky je elastický a lemuje ho krásná a jemná květinová krajka s proužky. Na levé straně obvodu je vytištěna značka Sielei. Zapínání je na dva háčky a čtyři pozice. Tato podprsenka vychází z velice oblíbeného střihu 1506, který se řadí mezi nejoblíbenější typ od značky Siélei. Tělová barva podprsenky by neměla chybět v žádném šatníku ženy.

Materiálové sožení: tkanina 85% polyamid, 15% elastan; krajka 78% polyamid, 22% elastan.

Jemně vyztužená podprsenka s kosticí od oblíbené značky SiéLei v nové jedinečné ostružinové barvě. U žen velmi oblíbená díky svému příjemnému a lehkému materiálu. Obvod podprsenky je z elastického proužkového tylu v krásném květinovém vzoru. Úzká ramínka jsou lehce upravenitelná díky posunovači. Zapínání je na dvojháček se čtyřmístným posunem. Svůdnou soupravu si vyberte s kalhotkami SiéLei 2507 nebo  SiéLei 2505. Celou ostružinovou kolekci naleznete zde. Materiál: tkanina -  78% polyamid, 22% elastan, tkanina 85% polyamid, 15% bavlna, vycpávka - 100% polyester. Italský výrobce.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.