Siegrid Hirsch: Kniha osvědčených bylinkových receptů
Kniha osvědčených bylinkových receptů: Léčivé domácí tinktůry, masti, džusy, marmelády, vína, likéry
Kniha osvědčených bylinkových receptů - Hirsch Siegrid
Kniha osvědčených bylinkových receptů - Siegrid Hirsch
Kniha osvědčených bylinkových receptů - Hirsch Siegrid
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Nejlevnější
Kniha osvědčených bylinkových receptů: Léčivé domácí tinktůry, masti, džusy, marmelády, vína, likéry
Kniha osvědčených bylinkových receptů - Siegrid Hirsch
Kniha osvědčených bylinkových receptů
Kniha osvědčených bylinkových receptů
Kniha osvědčených bylinkových receptů
Kniha osvědčených bylinkových receptů - Hirsch Siegrid
Kniha osvědčených bylinkových receptů - Siegrid Hirsch
Kniha osvědčených bylinkových receptů - Hirsch Siegrid
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Publikace: Kniha osvědčených bylinkových receptů - Siegrid Hirsch. Autorka publikace je uznávanou rakouskou odbornicí ve světě využití léčivých bylin. Její kniha bylinkových receptů přináší koncentrovanou sílu bylin ve více než 350 autentických receptech a tipech z lidového léčitelství, od tinktury přes bylinkový ocet, bylinkový olej, marmelády, sirupy a šťávy až po masti. Recepty jsou doplněny barevnými fotografiemi. Je to nepostradatelná příručka pro jednoduchou výrobu léčivých domácích prostředků. Publikace: Kniha osvědčených bylinkových receptů - Siegrid Hirsch. Tato kniha je nepostradatelným průvodcem pro všechny, kteří propadli kouzlu grilování. Jejím autorem je zakladatel Národního dne grilování v Jihoafrické republice Jan Braai, který je díky svým televizním pořadům v mnoha zemích velmi populární. Svým osobitým humorem vás seznámí s nejrůznějšími technikami grilování, poradí, co by vám nemělo chybět ve vaší grilovací výbavě, a především vás inspiruje jednoduchými a přitom nápaditými recepty, speciálně upravenými pro českou kuchyni. Díky této kuchařce každý dokáže ohromit své hosty originálním kulinařením. Autor publikace je zakladatelem Národního dne grilování v Jihoafrické republice. Natočil také několik úspěšných televizních sérií o grilování, receptech a technikách. V této knize představuje zcela nové recepty, které jsou upraveny pro českou kuchyni a pro české gurmány. Všechny ingredience uvedené v receptech jsou běžně k dostání. Autorka ve svém díle představuje více než 350 bylinkových receptů a zajímavých tipů. Kniha patří v současné době k nejžádanějším titulům ve všech německy mluvících zemích. (brož., 190 str., 17 X 24 cm) kniha, Kniha osvědčených bylinkových receptů, Léčivé domácí tinktůry, masti, džusy, marmelády, vína, likéry, octy..., Siegrid Hirsch, DONA