SEVERIN PG 2368

Barbecue gril SMART-LINE s poklopem broušená nerez ocel – černá výkon: 2200 W velká plocha: 975 cm2 litinový rošt s nepřilnavým povrchem kombinovaná grilovací plocha hladká/vroubkovaná integrovaný poklop pro optimální vývoj teploty – lze grilovat s otevřeným nebo zavřeným poklopem snadno rozebíratelné včetně vyjímatelné grilovací plochy pro nejsnazší možné čištění nastavitelný termostat udržující správnou teplotu základna vyrobená z…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: SEVERIN PG 2368
Výrobce: SEVERIN
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

S udírnou:
Ne

Popis produktu

Barbecue gril SMART-LINE s poklopem

  • broušená nerez ocel – černá
  • výkon: 2200 W
  • velká plocha: 975 cm2
  • litinový rošt s nepřilnavým povrchem
  • kombinovaná grilovací plocha hladká/vroubkovaná
  • integrovaný poklop pro optimální vývoj teploty – lze grilovat s otevřeným nebo zavřeným poklopem
  • snadno rozebíratelné včetně vyjímatelné grilovací plochy pro nejsnazší možné čištění
  • nastavitelný termostat udržující správnou teplotu
  • základna vyrobená z velmi kvalitní nerezové oceli v kombinaci s vysoce kvalitními plasty
  • kontrolka
  • rozměry grilovací plochy: 41.5 x 23.5 cm
SEVERIN PG 2368

Pokud chcete předvést své grilovací schopnosti v plné síle a cítit se jako pravý profesionál, pak si zamilujete funkce elektrického grilu Severin PG 2368. Tento gril je ideální pomocník pro přípravu barbecue, tolik oblíbeného díky snadné přípravě a zdravého zpracování. Pozvěte na grilování co nejvíce přátel, rozměry plotýnek 415 × 235 milimetrů vám totiž dovolí připravit opravdu hodně jídla najednou. Severin PG 2368 nabízí jednu varnou zónu s nepřilnavým povrchem, takže se nemusíte bát připalování masa nebo zeleniny. Další výhodou povrchu je jeho odolnost vůči poškrábání. Součástí je také nádobka na přebytečný tuk a funkce grilu pohodlně obsloužíte jednoduchým tlačítkem.

Výkonný a přenosný

Rošt je vyjímatelný, aby se vám snadno čistil, a další výhodou je integrovaný poklop, který dodá kvalitně připraveného jídla vše, co potřebuje. Příkon grilu je 2 200 W, což z něj dělá profesionála, kterého jen tak něco nezaskočí. S hmotností 5,1 kilogramu můžete gril klidně přinést na grilovací párty mimo váš domov, kde určitě díky svému výkonu obstojí. Bezpečnostní spínač zabrání, abyste se při neopatrné manipulaci popálili. Pomocí termostatu si zase nastavíte požadovanou teplotu tak, jak zrovna potřebujete. 

Krásný design, nízká hmotnost, rozšířené funkce a především snadná obsluha jsou velké plusy tohoto grilu, který vás královsky obslouží při jakémkoliv typu grilování ať už v rodinném kruhu nebo mezi přáteli.

Severin PG 2368 je stolní elektrický barbecue gril s litinovým grilovacím roštem, původem z Německa s moderními funkcemi. Povedený design s nepřilnavým grilovacím roštem, variabilní termostat, snadná obsluha a pokročilé možnostmi čištění-to jsou hlavní přednosti. Vaše grilování se bude odehrávat na velké kombinované grilovací ploše o rozměrech 41,5 x 23,5 cm s různými povrchy pro přípravu například steaků, klobás a dalších pochutin. Zajímavostí je rovněž přítomnost variabilního termostatu, se kterým si intenzitu grilování nastavíte přesně dle vašich požadavků. A aby manipulace se zařízením byla vždy bezproblémová, s použitím bezpečnostního mikrospínače se těleso automaticky vypne, aby nedošlo k nežádoucímu úrazu popálením. Velká keramická grilovací plocha hladká/vroubkovaná Integrovaný poklop pro optimální vývoj teploty – lze grilovat s otevřeným nebo

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.