Seven Creations X FACTOR vakuová pumpa

od 739 Kč
Velmi výkonná vakuová pumpa s praktickým pistolovým odsáváním, dodávaná se třemi těsnícími manžetami pro komfort Vašeho penisu. Výkon podtlaku je vyšší než u pump se stiskacím balonkem. Na válci naleznete i praktické měřítko pro penis, které ukazuje jeho dosaženou velikost. Vakuové pumpy jsou obecně vhodné pro trénink erekce i při její větší poruše. Použití podtlakové pumpy se doporučuje již v čase, kdy se ještě porucha erekce objevuje jen…
Evibrator.cz
Za dopravu 69 Kč Skladem
786 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Seven Creations X FACTOR vakuová pumpa
Výrobce: Seven Creations
Minimální cena: 739 Kč
Maximální cena: 789 Kč
Ušetříte až: 50 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Určení:
Vodní:
Ne
Použití:
Podtlaková stimulace:
Ne

Popis produktu

Velmi výkonná vakuová pumpa s praktickým pistolovým odsáváním, dodávaná se třemi těsnícími manžetami pro komfort Vašeho penisu. Výkon podtlaku je vyšší než u pump se stiskacím balonkem.

Na válci naleznete i praktické měřítko pro penis, které ukazuje jeho dosaženou velikost. Vakuové pumpy jsou obecně vhodné pro trénink erekce i při její větší poruše. Použití podtlakové pumpy se doporučuje již v čase, kdy se ještě porucha erekce objevuje jen zřídkavě.

  • Pistolové ovládání pro vyvinutí silného podtlaku = silná erekce
  • Měřítko na tubusu pro měření dosažené velikosti
  • Tři vyměnitelné manžety

Doporučení: pro dlouhodobé udržení erekce, doporučujeme přikoupit erekční kroužek, zabraňující odtoku krve. Pro komfortní aplikaci, použijte lubrikační gel na vodní bázi. Vyvarujete se nepříjemným pocitům při vytváření podtlaku.

Délka vnitřní: 30 cm Průměr vnitřní: 5 cm Materiál: plast Značka: Seven Creations, Německo

Luxusní vakuová pumpa vyznačující se zvláště velkým cylindrem pro extra velké penisy. Vytvoření vakuového podtlaku se provádí odsávací pistolí s pístem uvnitř. K pumpě je dodáváno jako příslušenství 3 ks elastomerových nástavců s vnitřním klidovým průměrem 2,5cm, 3cm a 3,5cm vyrobených z velmi jemného silikonu se schopností několikanásobné roztažnosti, čímž je zabezpečena maximální přilnavost. Před použitím potřete okraj manžety lubrikačním gelem, čímž zajistíte, aby pumpa nenasávala okolní vzduch. Pravidelným používáním se dají odstranit, nebo alepoň zmírnit problény s erekcí. Vedlejším, ale ne nepodstatným účinkem je zvětšení penisu. Doporučováno lékaři jako osvědčený prostředek řešení erekčních problémů.Délka válce je 32 cm a vnitřní průměr 6,5cm. s vnitřním klidovým průměrem 2,5cm, 3cm a 3,5cm. Vakuovou pumpu Enlarger může použít i muž s bežným či menším penisem, pokud je jeho průměr 2,5cm a více. Základní funkcí vakuových pump je dosažení erekce a trénink topořivých tělísek. Penis velkých rozměrů může mít problém s erekcí dříve než u ostatních - běžně vybavených - mužů. Druhotným efektem je i dočasné zvětšení penisu, ale pánové s velkým údem mají spíše problém s použitím vakuových pump běžných rozměrů. Enlarger je extrémní vakuová pumpa s největšími rozměry na trhu. Délka válce je úctyhodných 32 cm a vnitřní průměr akrylátu je 6,5cm. Balení obsahuje tři pružné elastomerové manžety s vnitřním klidovým průměrem 2,5cm, 3cm a 3,5cm. Podtlak se vytváří výkonnou pákovou podtlakovou pumpou. Vakuovou pumpu Enlarger může použít i muž s bežným či menším penisem, pokud je jeho průměr 2,5cm a více. Pumpa neobsahuje žádný kov a proto je možné ji používat i pod vodou, kde je pocit podtlaku rozdílný. Popisky připravujeme. Pro přednostní překlad odešlete prosím formulář "Zeptat se" (pod tlačítkem Koupit) s textem "překlad". Děkujeme.Originální text dodavatele (anglicky):Penis pump with higher performance through scissors handle, with 3 coloured sleeves, 30cm long bowlOriginální text dodavatele (

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.