Seven Creations LADYFINGER

od 95 Kč
Představitel z řady klasických vibrátorů s jednoduchým a elegantním tvarem. Povrch vibrátoru je matný, hladký s menším rýhováním. Díky těmto vlastnostem spolu s rozměry, je vhodný jak pro vaginální tak i anální užití. Vibrátor disponuje plynule nastavitelnými vibracemi, které ovládáte kolečkem na spodní straně vibrátoru. Vibrace jsou poměrně silné a účinné díky použitému plastovému materiálu, který perfektně přenáší vibrace bez ztráty. Klasický…
Ruzovyslon.cz
Za dopravu 59 Kč Skladem
169 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Seven Creations LADYFINGER
Výrobce: Seven Creations
Minimální cena: 95 Kč
Maximální cena: 215 Kč
Ušetříte až: 120 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Barva:
Průměr: 2,5 cm
Délka: 14 cm
Na dálkové ovládání:
Ne
Určení:
Na klitoris:
Ne
Realistické:
Ne
Materiál:
Podtlakové:
Ne
Masážní:
Ne
Vodotěsnost:
Ano

Popis produktu

Představitel z řady klasických vibrátorů s jednoduchým a elegantním tvarem. Povrch vibrátoru je matný, hladký s menším rýhováním. Díky těmto vlastnostem spolu s rozměry, je vhodný jak pro vaginální tak i anální užití. Vibrátor disponuje plynule nastavitelnými vibracemi, které ovládáte kolečkem na spodní straně vibrátoru. Vibrace jsou poměrně silné a účinné díky použitému plastovému materiálu, který perfektně přenáší vibrace bez ztráty.

  • Klasický vibrátor s elegantním tvarem
  • Vhodný pro vaginální i anální užití
  • Plynule ovladatelné vibrace
  • Drobné rýhování pro lepší stimulaci

Péče a údržba: materiál je velice jednoduchý na údržbu díky své neporéznosti (neobsahuje žádné póry, ve kterých by se zachytávali bakterie). Povrch stačí omýt pod teplou tekoucí vodou s antibakteriálním mýdlem, či desinfekčními prostředky pro erotické pomůcky. Erotické pomůcky z ABS můžeme užívat s lubrikačními gely na vodní bázi či silikonové bázi.

Věděli jste, že? první vibrátor poháněný parou, byl nazýván "manipulátor". Vynalezl jej americký lékař George Taylor, v roce 1869. Parametry produktu: Délka: 13 cm (z toho 11 cm použitelná délka pro zavedení) Průměr: 2,5 cm Pohon: 1x AA (tužková baterie) Materiál: ABS ABS představuje tvrdý, neporézní a odolný plast, neobsahující žádné alergické složky či škodlivé ftaláty. Materiál nevydává žádné pachové ani chuťové stopy. Vzhledem ke své tvrdosti, perfektně přenáší vibrace, které jsou vykoupeny vyšším hlukem při provozu. Může být potažen polyurethanem, silikonem, kovem apod. Značka: Seven Creations, Německo

Plastový vibrátor LADYFINGER v bílém provedení s jemnými dráždivými rýhami na povrchu a zahnutou špičkou. Díky svým rozměrům se pohodlně vejde do každé kabely a bude tak příjemným společníkem i na cestách. Tento vibrátor nabízí 1 stupeň vibrace, jejíž intenzitu lze plynule regulovat na základně vibrátoru. Vibrace u plastového vibrátoru jsou intenzivnější a perfektně promasírují vaši jeskyňku. Pohon vibrátoru LADYFINGER zajišťuje 1xAA baterie. Vibrátor LADYFINGER se může stát vhodným doplňkovým vibrátorem k většímu vibrátoru vaší "sbírky" erotických hraček. Proč si vybrat vibrátor LADYFINGER: dráždivé rýhy na povrchu vibrátoru pro intenzivnější stimulaci diskrétní díky svým rozměrům - užívejte si kdekoliv zahnutá špička pro ideální stimulaci klitorisu a jeho okolí jednoduchá regulace vibrací na spodní straně vibrátoru Vibrátor LADYFINGER je vyroben z tvrdého, hypoalergenního ABS plastu. Díky plastové konstrukci se perfektně přenášejí vibrace z motorku do těla vibrátoru a vibrace jsou tak někdy mnohem intenzivnější než u vibrátorů větších rozměrů. Rozměry vibrátoru LADYFINGER jsou: celková délka 13 cm, čistá délka 11,5 cm, průměr 2,5 cm. Tento produkt řadíme do kategorie: Vibrátory. K tomuto produktu si můžete dokoupit jakékoliv lubrikační gely z naší nabídky Popisky připravujeme. Pro přednostní překlad odešlete prosím formulář "Zeptat se" (pod tlačítkem Koupit)

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.