SES Výroba broží motýli

Pomocí této sady můžete vyrábět brože motýlů, přívěsky, magnety, obrázky nebo dárky pro Vaše nejbližší. Sada osahuje sádru, barvy, štětec. Formy lze použít opakovaně. Rozvoj a tipyRozvíjí tvořivost, šikovnost, fantazii. Forma je na více použití.Věk5+Další parametryRozměry balení: 25 x 20 x 3 cmMateriál: sádra, plast Mimořádná řemeslná zábava? Objevte nové způsoby, jak být kreativní s touto sadou a nalít motýly ze sádry. Je to tak jednoduché:…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: SES Výroba broží motýli
Výrobce: SES
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Pomocí této sady můžete vyrábět brože motýlů, přívěsky, magnety, obrázky nebo dárky pro Vaše nejbližší. Sada osahuje sádru, barvy, štětec. Formy lze použít opakovaně. 

Rozvoj a tipy

Rozvíjí tvořivost, šikovnost, fantazii. Forma je na více použití.

Věk

5+

Další parametry

Rozměry balení: 25 x 20 x 3 cm

Materiál: sádra, plast

Mimořádná řemeslná zábava? Objevte nové způsoby, jak být kreativní s touto sadou a nalít motýly ze sádry. Je to tak jednoduché: Smíchejte sádrovou hmotu, nalijte do formy, nechte uschnout cca. 24 hodin, pak barvy s pepřovými barvami podle vaší nálady a ozdobte jiskřícími třpytkami. Vaše umělecká díla vytvořená kouzelníkem a vážkou vážky jsou připravena! Podrobný návod vám samozřejmě vysvětlí jednotlivé kroky - už se nic nemůže pokazit! Podrobnosti : Obsah: omítka, plastická reliéfní forma, 6 barev pro malování (bílá, tyrkysová, růžová, červená, fialová a žlutá), štětec, trubky se třpytivým prachem, pokyny Materiál: omítka, plast Rozměry: cca. 25 x 4 x 20 cm Věk: 5 let a starší úcta Nevhodné pro děti do tří let. Obsahuje malé části, které mohou být spolknuty. Nebezpečí udušení! Zboží spadá do kategorie B - PŘEDVÁDĚCÍ Z VÝSTAV A VELETRHŮ . Produkty z předváděcích akcí, výstav. Nese drobné oděrky. Testováno! Záruka 12 měsíců. V originálním obalu. Stav zboží a příslušenství naleznete ve fotografiích označených vodoznakem „reálná fotografie ze skladu". Balení neobsahuje štětec a lahvičky se třpytivým prachem.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.