Ses Stojím v mega bublině

Bublifuk pro kluky i holky, vhodné od 3 let . Je to sen snad všech dětí a tajný sen i dospělých. Vyzkoušet si, jaké to je být uvnitř obrovské bubliny. Nyní si to můžete splnit se SES bublifukem Stojím v mega bublině. Připravte si namáčecí kruh a nalijte do něj extra silný mýdlový roztok. Sestavte obruč na vytváření mega bublin, ponořte ji do kruhu s roztokem a táhněte směrem nahoru. Ve chvilce se tak ocitnete uvnitř té největší bubliny. Vhodné…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Mohlo by vás také zajímat

Bublifuky SES Nejlevnější bublifuky

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Ses Stojím v mega bublině
Výrobce: SES
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Bublifuk pro kluky i holky, vhodné od 3 let . Je to sen snad všech dětí a tajný sen i dospělých. Vyzkoušet si, jaké to je být uvnitř obrovské bubliny. Nyní si to můžete splnit se SES bublifukem Stojím v mega bublině. Připravte si namáčecí kruh a nalijte do něj extra silný mýdlový roztok. Sestavte obruč na vytváření mega bublin, ponořte ji do kruhu s roztokem a táhněte směrem nahoru. Ve chvilce se tak ocitnete uvnitř té největší bubliny. Vhodné pro děti od tří let. Klíčové vlastnosti SES bublifuk Stojím v megabubliněZábavná venkovní aktivitaSES Stojím v megabublině z velmi silného roztoku mýdlaVytvořte obrovskou bublinu kolem sebeVhodné pro děti od 3 let Obsah balení:8 × díl na vytvoření obruče1 × namáčení kruh1 × mýdlový roztok1 × návod Je něco lepšího, než si hrát s bublinami? Hraní s obřími bublinami! Vyfoukejte mýdlovou koupel a naplňte ji mýdlovým roztokem. Spojte části bublinového prstence dohromady a vytvořte velkou pneumatiku. Se speciálně vyvinutými mycími prostředky na mýdlo superstar ken můžete vytvářet bubliny, které jsou tak velké, že v nich můžete dokonce stát. Podrobnosti: Obsah: Nafukovací vana, bublinový kroužek (8 dílů), unikátní roztok mýdla (750 ml), manuální Rozměry: 25 x 7 x 25 cm Věk: od 5 let Pozor Obsahuje malé části: Nebezpečí udušení.

SES Stojím v mega bublině

Sada pro výrobu mega velkých mýdlových bublin.

Holky a kluci si mohou v přiložené vaničce vytvořit mýdlovou lázeň, nalít ji do vaničky, POté jim stačí stoupnout do strředu obruče a šikovným pohybem natahovat bublinu do výšky kolem těla.

Obsah balení:

  • velmi silný roztok mýdla 750 ml
  • obruč složená z 8 dílů, nafukovací vanička

Kupte dětem kreativní sadu značky SES!

Vhodné pro děti od 3 let Rozměr: 25 x 25 x 7 cm

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.