SES Rámeček k zažehlovacím korálkům

Díky těmto rámečkům ještě více vyniknou vaše korálkové obrázky. Při vytváření obrázku na podložce nechejte okraje volné. Místo krajních řad vložte na podložku rámeček lícem dolů. Vše přejeďte žehličkou přes přiložený papír a váš obrázek je hotový. Nyní bude váš výtvor vypadat na zdi jako skutečný obraz. SES Creative je holandský producent vzdělávacích a tvůrčích hraček rozvíjejících motoriku, ducha, kreativitu a fantazii určených dětem cca od 3…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: SES Rámeček k zažehlovacím korálkům
Výrobce: SES
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Díky těmto rámečkům ještě více vyniknou vaše korálkové obrázky. Při vytváření obrázku na podložce nechejte okraje volné. Místo krajních řad vložte na podložku rámeček lícem dolů. Vše přejeďte žehličkou přes přiložený papír a váš obrázek je hotový. Nyní bude váš výtvor vypadat na zdi jako skutečný obraz. SES Creative je holandský producent vzdělávacích a tvůrčích hraček rozvíjejících motoriku, ducha, kreativitu a fantazii určených dětem cca od 3 do 14 let. Během vývoje a výroby této řady je brán ohled na kvalitu materiálů, ale také na celkovou vyváženost a kvalitu celkové koncepce.

Vystav si své obrázky ze zažehlovacích obrázků stylově! Balení obsahuje dílky potřebné k sestavení dvou rámečků. Do jednoho rámečku je vhodné umístit obrázek o rozměru cca 15 x 15 cm. Rám je možné použít nejen pro vystavování, ale i pro snadnější zažehlování korálkových obrázků. Délka vnější strany jednoho dílku rámečku je 20,5 cm. Délka vnitřní strany 15 cm. Šířka dílku rámečku je 3,5 cm.

Rozměry (balení): 29 x 21 x 3 cm

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.