Sea to Summit Thermolite Reactor Liner

Vložka do spacáku Sea to Summit Reactor Mummy Liner zajistí větší tepelné pohodlí při spánku. Vložka zvyšuje tepelný komfort spacího pytle o 8 stupňů a lze ji použít i samostatně.   Vložka do spacáku Sea to Summit Reactor Mummy Liner je vyrobena z nejlehčího vlákna Thermolite®. Thermolite je duté vlákno, které na svou váhu poskytuje nebývalý tepelný komfort a přitom zůstává extrémně prodyšné. Vložka zvyšuje tepelný komfort spacího pytle cca o 8…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Sea to Summit Thermolite Reactor Liner
Výrobce: Sea to Summit
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Vložka do spacáku Sea to Summit Reactor Mummy Liner zajistí větší tepelné pohodlí při spánku. Vložka zvyšuje tepelný komfort spacího pytle o 8 stupňů a lze ji použít i samostatně.   Vložka do spacáku Sea to Summit Reactor Mummy Liner je vyrobena z nejlehčího vlákna Thermolite®. Thermolite je duté vlákno, které na svou váhu poskytuje nebývalý tepelný komfort a přitom zůstává extrémně prodyšné. Vložka zvyšuje tepelný komfort spacího pytle cca o 8 stupňů a lze ji použít i samostatně. Výhody vložky do spacáku Reactor Mummy Liner: materiál: Thermolite® lehčí a skladnější než fleece rozšiřuje tepelný komfort spacího pytle cca o 8 stupňů stahování v oblasti hlavy součástí je obal ze silikonizované Cordury velikosti 8 × 13 cm Představení Reactor Mummy Liner (eng):

  • Zvyšuje tepelný komfort spacáku

  • Mumiový tvar s tvarovaným prostorem pro chodidla

  • Stahovací kapuce

  • Lze ji sbalit do přiloženého skladovacího pytlíku z materiálu UltraSil®

  • Lehčí gramáž, lépe sbalitelná než fleece

  • Lze prát v pračce

  • Materiál: Vložka: 100 % Polyester, Úložný pytlík: 100 % Nylon

  • Hmotnost: 248 g

  • Rozměry:

Sea to Summit Thermolite Reactor - vložka do spacáku přidá teplo, je příjemná na dotek a snadněji udržuje čistotu spacáku a tím prodlužuje jeho životnost. Vložka má kapuci se stahovací šňůrkou a kontrastní barva podél horního okraje umožní rychle najít otvor. Vložka Reactor je vyrobena z  80 g / m² THERMOLITE®, což je duté vlákno microfleece, které poskytuje úžasné teplo a přesto zůstává extrémně prodyšné. Reactor dodá vašemu spacímu pytle až 8 ° C tepla nebo jej lze použít samostatně jako vak v teplém počasí. Má tvar mumie. Délka: 210 CMŠířka: 90 CMHmotnost: 248 g   SEA TO SUMMIT THERMOLITE Reactor - vložka do spacáku Úpletová vložka poddajné konstrukce z vlákna Thermolite®. Tato vlákna zvyšují tepelný komfort spacích pytlů v závislosti na okolních podmínkách a fyzickém stavu jedince.  K dispozici ve čtyřech variantách: Reactor, Reactor Compact, Reactor Extreme a Reactor Fleece Liner s různou gramáží materiálu a rozdílným zvyšováním tepelného komfortu.  Tvar mumie s rozšířením u nohou Vložka se stahuje pružnou tkanicí kolem hlavy. Transportní obal z Ultra-Sil® s… Vložka do spacího pytle vyrobená z THERMOLITE dutého vlákna, které dodává vynikající tepelné vlastnosti. Vložka ve spacím pytli zvýší teplotní komfort o 8° Celsia. Velmi skladná vložka ve tvaru Mummie se jednoduše uloží do vlastního skladného vaku.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.